Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
18-годишен загина в зверска катастрофа, "Мини Купър" се заби в товарен автомобил
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:25 / 25.06.2010Коментари (0)798
© Blagoevgrad24.bg
18-годишен младеж почина в смолянската болница след зверска катастрофа в Смолян, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в града. Тежкият инцидент е станал около 23 часа на ул."Петър Берон" в областния град, която е от магистрален тип, но въпреки това ограничението е 50 км/ч.

Двете момчета на 18 години се возели в Мини Купър, собственост на родителите на едно от децата. Заради изключително висока скорост обаче, шофьорът губи управление и се удря в паркиран на тротоара товарен автомобил.

Водачът и пътникът изхвръкват от колата, в следствие на което и двамата са били с тежки травми. Петнадесет минути след пристигането на лекарският екип на път за Спешното отделение 18-годишният Димитър Димитров умира.

Без опасност за живота, но със сериозни контузии в областта на гръдния кош и главата, със счупени ключици и черепно-мозъчна травма в травматологията на смолянската болница е 18-годишният Петър Асенов.

Момчетата били приятели и тази година завършили средното си образование. И двамата обаче били любители на високите скорости, макар, че Петър имал книжка от два месеца, а загиналият Димитър е бил лишен от правоуправление за един месец заради превишена скорост.

Не е имало автогонка с колата, заяви шефът на Областната дирекция комисар Кирил Хаджихристев, който обаче смята, че колата е летяла с около 180 километра. Той е категоричен, че младите шофьори карат безобразно и родителите им трябва да вземат специални мерки, за да нямат достъп децата им до мощни спортни автомобили.

Самият той е събудил 18-годишния си син, който е шофьор от една година и го завел на мястото на жестоката катастрофа, за да види последиците от младежкото безумие зад волана. Комисар Хаджихристев отказа да обясни кой е шофирал с аргумента, че се води следствие.

Оцелялото момче твърди, че приятелят му карал колата и след един момент обаче, не помнел нищо. Той твърди още, че са пили по безалкохолно на близка бензиностанция на ОМV, но кръвните експертизи ще покажат дали са употребили алкохол.

Източник: StandartNews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: