Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
3-ма крадци затварят улица, пребиват младеж и съседа му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:10 / 23.10.2010Коментари (0)165
Трима души са задържани за побой и грабеж в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. В 3.45 часа днес столичанин съобщил в Четвърто РУ "Полиция"-СДВР, че в района на бул. "П. Ю. Тодоров" и ул."Бяла черква" трима неизвестни му нанесли побой. На място са изпратени служители от районното управление, които открили бития Б.К. (56 г.), който живее в квартала.

По думите му, към 3.30 часа той се прибирал от командировка към къщи. Като наближил дома си, на ул."Бяла Черква" преди кръстовището с бул."П. Ю. Тодоров" видял поставени заграждения и спрял колата си. Видял трима непознати, от които единият му казал, че пътят е в ремонт. Б.К. го питал какво се ремонтира, но непознатият наближил колата му, отворил вратата и започнал да го удря и шофьорът изпуснал от ръката си мобилния си телефон. Б.К. слязъл да си го вземе, а нападателят продължил да го бие. Все пак успял да влезе обратно в автомобила си, а непознатият заудрял колата му с металното заграждение.

Не след дълго побойникът и компанията му побягнали към Южния парк, а битият столичанин съобщил в полицията за преживяното, като дал описание на нападателя - около 20-годишен, средно висок, с червен панталон.

По-малко от два часа по-късно, към 5.10 часа в Четвърто РУ "Полиция" е получен сигнал от тел. 112 за извършен грабеж от трима неизвестни на ул."Димитър Манов". На място са изпратени полицаи от районното управление, които установили потърпевшия като А.А. на 21 години, който живее на същата улица.

По негови данни десет минути по-рано, докато се прибирал пеша от дискотека, видял близо до дома си трима неизвестни. Единият го попитал колко е часа и докато отговарял, младежът видял, че се насочват към него. Побягнал, те го последвали, но все пак успял да отключи входната врата на блока си. Там, обаче бил настигнат и отнесъл ударите им. Докато го биели, младежът останал без сребърно синджирче и пръстен, часовник, мобилен телефон, портфейл с 5 лв., дебитна карта и др. лични вещи и документи. А.А. също добре описал нападателите си, външните белези на единия особено приличали на описаните от първия пострадал.

Младежът е закаран в болница, където обработили раната на главата му. На мястото на атаката е извършен оглед, иззети са следи, по случая е образувано досъдебно производство. Полицаите предприели издирване и скоро в района на бул."Арсеналски" и ул."Богатица" са забелязани трима, които отговарят на описанието. Те са софиянците П.М. на 21 години, Б.В. на 20 години - известен на органите на реда за хулиганство и Т.Т. на 19 години.

Тримата са заведени в Четвърто РУ "Полиция"-СДВР, където разказали и за двете случки от нощта. Задържани са за 24 часа. Материалите са подготвени за доклад в Софийска районна прокуратура. Част от ограбените от младежи вещи са намерени и иззети в районна на Южния парк, където ги изхвърлили.

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: