Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
34-годишен политолог закла майка си и баща си и се хвърли от 7-ия етаж
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:40 / 09.07.2011Коментари (0)300
34-годишен мъж уби майка си и баща си с кухненски нож, а след това скочи от 7-ия етаж и умря на място. Трагедията потресе Перник вчера.

Сигналът бил подаден в полицията около 11 ч от съседи. Те заявили, че пред бл. 32 на ул. "Благой Гебрев" в кв. Изток е паднал от тераса мъж. По гърдите му имало кръв.

"Майка ми е инвалид и по цял ден стои на прозореца. Въпреки това не е чула нищо. Видяла е само тялото на мъжа, когато вече е лежало в тревата пред блока", обясни жена от кооперацията.

Странните кървави рани породиха слухове.

В квартала се заговори за жестоко пребит и изхвърлен от терасата мъж. Плъзнаха и слухове за масово клане в апартамента му.

Истината обаче стана ясна следобед. Когато пристигнали на мястото, органите на реда установили, че по тялото на 34-годишния Атанас Тодоров Иванов има наранявания. Извикали ключар и влезли в семейното жилище на 7-ия етаж. Там гледката била ужасяваща.

"Майка му Иванка, на 65 г., е открита в банята с множество прободни рани по цялото тяло, а баща му Тодор, на 78 г. - в леглото. Не съм виждал тялото на Атанас, но разбрах, че е имал порезни рани. Те обаче не са били дълбоки", обясни окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов.

Магистратът допълни, че се проверява и версията за четвърти човек, присъствал в апартамента и съпричастен към трагедията. Това обаче е малко вероятно.

На мястото освен представителя на държавното обвинение бе и шефът на ОД на МВР комисар Валентин Димитров, разследващи полицаи и съдебни лекари. Хора от квартала се бяха събрали и любопитстваха какво се е случило.

Малко преди 15 ч телата на родителите бяха изнесени, натоварени в линейка и откарани в Съдебна медицина за аутопсия. Часове преди това тялото на сина им също било закарано там.

Утре ще станат ясни резултатите от аутопсията, която ще покаже кои са фаталните намушквания.

Все още не е ясна причината за разигралата се трагедия. Според някои съседи вечерта преди убийството у дома на Тодорови е имало скандал. Никой обаче не може да каже за какво е бил той.

Свадата ще остане загадка и занапред, защото всички участници в нея са мъртви.

"Не ги познаваме добре. Атанас бе тих, скромен и малко странен. Купиха си апартамента преди 3 г. Те са от Ямбол. Наско живееше тук сам. Родителите му идваха рядко при него. В Перник пристигнаха преди няколко дни.

Не сме чули никакви скандали, нито пък сме забелязали да се държат странно", обясниха съседи, които се бяха събрали пред другия вход.

Хората очакваха полицията да махне оградителните ленти, за да се приберат в домовете си. Някои дори не се сещаха кои са загиналите.

Атанас е с висше образование. Той е завършил политология в Софийския университет. Започнал работа в организационния отдел в централата на БСП на "Позитано" 20 в столицата. Сега обаче бил в отпуск.

Имал си приятелка, но никой не можа да се сети как се казва.

Не стана ясно и къде е била по време на двойното убийство и последвалото самоубийство.

Братът на Атанас - Анатолий, бил убит нелепо от пиян преди 3 г., бил с леко умствено изоставане. Баща му пък бил сляп. Когато идвал в Перник, Атанас често го разхождал из квартала.

"Изглеждаше много интелигентно момче. Не мога да повярвам, че е извършил подобно нещо. Сигурно ли е, че той е убил родителите си? Знаем, че е починал брат му, защото при едно от предишните си идвания в Перник майка му Иванка ни почерпи със сладки за помен. Казваше: "Вземете си! Това е за мъртвото ми дете", припомниха си хора от квартала.

От мястото на убийството полицията иззе вчера кухненския нож, с който са убити родителите. "Намерихме медицинска документация. Открихме и смъртния акт на брата.

Тепърва ще проверяваме какво е било психическото състояние на Атанас. Продължават процесуално-следствените действия. Предстоят разпити на свидетели", каза още прокурор Найденов.

От трагедията вчера останаха само 2 чифта латексови ръкавици, които се търкаляха на поляната пред блока, и множеството версии, които коментираха съседите.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: