Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
4-годишно дете на мушката при грабеж
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:15 / 15.01.2011Коментари (0)253
© Blagoevgrad24.bg
Всички части на полицията в Търговище са били вдигнати на крак заради дързък грабеж на чейнджбюро в центъра на града в петък, научи АСН. Двама въоръжени с пистолети и маски на лицето са нахлули в офиса на "Струмица" ЕООД на улица "Христо Ботев" в града и са поискали всички пари от касата.

Според очевидци, инцидентът е станал около 16,00-16,30 часа, когато в чейнджбюрото останала млада служителка сама. Според източници на АСН, девойката била посетена от две нейни приятелки, едната от които с дете на видима възраст около 3-4 години. Минути по-късно в офиса нахълтали маскираните обирджии.

Един от тях насочил пистолет към паникьосаните жени, другият задърпал една от гостенките на служителката към касата и накарали момичето да отвори касата. Над 20 000 лева във валута е сумата, която са отмъкнали наглите апаши като крещели на разтрепераните приятелки: "Ще ви разстреляме сега". От стрес детенцето започнало да плаче, а бандитите са духнали в неизвестна посока с автомобил, който ги чакал в близка пресечка.

Огледът на чейндж бюрото и следите от автомобила на престъпниците продължи до 20,00 часа вечерта. Взети са отливки на автомобилните гуми, а всеки метър от околността е претърсен за улики.

Според очевидци, минути след като сигналът за въоръжения грабеж е бил подаден към охранителната фирма и МВР, основните пътни артерии към и за Търговище са били буквално блокирани.

Справка в търговския регистър показа, че чейндж бюрото е собственост на Зорница Зашева (38г), а прокурист на фирмата е Светослав Кънчев (42г). Собственичката категорично отказа да коментира дейността си, а само повтаряше, че е много притеснена за живота на децата си и за сигурността на своето семейство. Страх ме е, нареждаше Зашева, като намекваше, че е получавала заплахи. Криминалисти на ОД на МВР-Търговище работят по няколко версии и до късно през нощта уточняваха алибитата на заподозрени лица.

Запознати припомниха, че през лятото същото чейндж бюро стана обект на кражба. Тогава обаче апашите взеха малко под 1000 лева при удара си през нощта. Днес от ОД на МВР-Търговище подоха и официална информация по случая, в която се съобщава, че сумата е малко над 30 хиляди лева във валута. Сигналът за двамата въоръжени нападатели с маски е бил подаден в 16,38 часа.

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: