Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
48-годишен пияница, бивш затворник халоса с брадва сина на изгората си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 04.02.2011Коментари (0)195
©
Бивш затворник цапардоса с брадва сина на любовницата си, с която живее на семейни начала в село Граф Игнатиево. Пострадалият 29-годишен младеж дошъл на гости у майка си, но за "добре дошъл" пияната жена и алкохолизираният й приятел го обвинили, че не се грижи за тях, съобщиха от полицията. Кървавият инцидент по чудо не е приключил фатално - ударът над челото на Минчо К. е бил с тъпото на топора, коментираха разследващи.

В сряда синът отишъл на гости у майка си Донка и смятал да поостане. Доскоро Минчо живеел в Пловдив със съпругата си и 5-годишната им дъщеричка на квартира в "Тракия". Семейството обаче не си плащало наемав продължение на няколко месеца и хазяите ги изгонили. Жената на Минчо, който работи като шофьор, го напуснала и взела със себе си и момиченцето.

"Видях сутринта младежът да върви по улицата, зад него беше майка му. Нещо му мърмореше, той не й обръщаше внимание. Явно пак е била пияна", каза съседът Иван Петров.

Към 21 часа Минчо, Донка и 48-годишният й приятел Трайчо П. седнали да вечерят. Безработната жена от години живеела с любовника си, след като мъжът й я напуснал. Донка и Трайчо запълвали дните си в наливане с алкохол. Той работел като заварчик, преди доста време бил и машинист в БДЖ, но го спипали да краде и лежал в затвора. Двамата се карали постоянно. "Ту се пъдят, ту се събират. Щурава работа", каза съседката Мария Иванова.

По време на вечерята в пиянски изблик Донка се нахвърлила върху сина си, че я е забравил и не й дава пари. Седящият до нея на масата Трайчо я подкрепил, фъфлейки на Минчо да си ходи, щом не носи нищо. Младежът се опитал да им налее ум в главите, че е добре да спрат пиенето и да се хванат на каквато и да било работа. Тогава възрастните скочили и скандалът опрял до ръкопашна схватка. Докато майката налитала с шамари на сина си, любовникът й грабнал от двора брадва. Минчо се втрещил, като видял топора. Не очаквал, че псуващият пияница ще го халоса. Подцененият Трайчо обаче вдигнал брадвата и я стоварил върху главата на младежа.

Раненият тръгнал сам да търси помощ от полицията, но по пътя му прилошало от загубата на кръв. Намерили го хора от селото, които извикали Спешна помощ. Лекарите откарали младежа в болница, превързали го и го изписали. Междувременно полицаи задържали Трайчо за 24 часа в ареста.

Напоследък Донка все се оплаквала, че жената на Минчо го напуснала и той тръснал детето на бабата да го гледа. "Това въобще не бе вярно, момиченцето не сме го виждали отдавна, пиянски лъжи", коментираха местните. Донка била от смолянските села, откакто заживяла с Трайчо, взела да краде. "Докато ти се жалва, и задигне нещо - дреболии като сапун, хляб, проснати чорапи", цъкаха с език хора от Графа.

Преди седмица в селото инвалидът Златко Иванов уби с цепеница хазяина си Никола Матеев (79 г.). Двамата се скарали, старецът нападнал с бутилка и квартирантът отвърнал с удар в главата.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: