Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Абитуриентка скочи в пропаст от любов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:40 / 13.04.2011Коментари (1)572
Момиче на 18 години от СОУ "Панайот Волов" в Шумен направи неуспешен опит за самоубийство след полетя от опасните скали над квартал Дивдядово на Шуменското плато. Дванайсетокласничката Севил Ахмед е била спасена от лекари и полицаи и откарана в интензивно отделение на МБАЛ-Шумен по обяд в сряда.

След огледа обаче полицията нямаше категорични данни, че се касае за самоубийство. Малко след като служителите на МВР си тръгнаха от мястото, репортери откриха цял куп доказателства, разпиляни в околността. Представителите на медиите подадоха сигнал за находката си в пресцентъра на ОД на МВР-Шумен и криминалистите се върнаха за нов оглед на местопроизшествието.

Оказа се, че Севил е решила сама да сложи край на живота си като преди това за кураж си купила една кока-кола и патронче уиски. Момичето е изкачило по стъпалата на комплекс "Създатели на българската държава" с раницата си за училище, в която имаше и две тетрадки, видяха журналистите. Бъдещата абитуриентка взела предвидливо от библиотеката и стихосбирката на Н.Й. Вапцаров, рецитирала си е стихотворението "Прощално", а откъснат лист със стиховете бе оставен под малко камъче. 

"Не ме спасявайте, искам да се отърва от този шибан живот:10,20 часа", написала тийнейджърката върху първата страница на бележника си с телефон за връзка с близките й. Отчаяната от живота девойка написала общо 6 писма на турски език  до родителите и приятелите си преди да полети в пропастта. За щастие момичето се е отървало само със счупена лява раменна кост, но е под наблюдение в интензивното отделение на болницата в града, уточни д-р Виктор Минчев, шеф на МБАЛ-Шумен.

Според съученици на Севил абитуриентката била лудо влюбена в по-голям мъж. Чувствата й обаче не били споделени и през последните месеци момичето изпаднало в депресия. За кратко време навъртяла в училище много отсъствия и дванайсетокласниците се чудели, дали ще може да си вземе матурите. Дивдядовските скали вече ги наричат дяволски, заради зачестилите инциденти на тях.

Само преди месец, но при нещастен случай там загина 16-годишен тийнейджър. Преди седем години пък в пропастта намери смъртта си и шестокласник от квартал Дивдядово. Тялото на самоубилия се с нож шофьор в окръжната прокуратура в града също бе открито на полянка на метри от пропастта.

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.04.2011 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: