Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Адвокат се самоуби, дължал 300 000 лв. на роднини
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:40 / 23.10.2010Коментари (0)248
Адвокат Николай Гърмидолов се е самоубил във Великотърновско. Това съобщи директорът на ОД на МВР Велико Търново комисар Живко Коцев пред Агенция "Фокус". Тази сутрин към 7.30 часа е получен сигнал за намерен труп на мъж в местност край пътя Елена-Златарица. Установено е, че това е тялото на Николай Гърмидолов. Той е адвокат от колегията в Горна Оряховица.

При огледа на тялото е установена огнестрелна рана в главата. Най-вероятно адвокатът се е самоубийство. Николай Гърмидолов имал над 300 000 лв. дългове към роднини. Тялото на адвоката е намерено тази сутрин от група ловци, които са подали сигнала до полицията. В същото време близките на адвоката са съобщили, че той отсъства от около два дни. Най-вероятно самоубийството е станало вчера на обед, когато е загубена и телефонната връзка с него, обясни комисарят. При огледа на мястото, където е намерено тялото, е намерен пистолет.

"Към момента сме събрали данни, че адвокатът има доста сериозна сума финансова задлъжнялост към свои роднини - към сестра му, към негови приятели, към близки. В момента изясняваме за какво му е била нужна тази сума. От разговорите с близките и познатите събираме информация, че е имало някакви индикации за особености в поведението, особени разговори с близките, със съпругата му. Това е в подкрепа на версията за самоубийство", каза Коцев.

"Това, което мен ме впечатли от разговор със сина му е, че е казал, че ще се налага да помага на майка си в бъдеще, че животът е труден, но някак си ще се оправят. Това е един фрагмент от данните, които събираме в живота му в последните дни. Самият той има законно притежавано оръжие. Има късо бойно оръжие. Има законна пушка", добави той.

В момента текат разпитите на лицата, които са го намерили, и близките на Гърмидолов. Разговор се провежда и с колегата му от адвокатската кантора, с когото работи. Гърмидолов основно се е занимавал с наказателни дела. Ангажирал се е и с граждански дела. "Не сме получавали досега информация да е компрометиран. Напротив, бил е с добро име, отзивчив", каза комисар Коцев.

На местопроизшествието присъства окръжният прокурор на Велико Търново, районната прокурорка на град Елена и наблюдаващият прокурор от Елена. Около 2000 година Гърмидолов е бил служител на МВР. Там той е бил помощник следовател. 2001 г. неизвестно защо е напуснал системата по собствено желание. Гърмидолов е роден 1970 г.

 

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: