Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Автоджигити сеят смърт на пътя, убиха пешеходец на зебра
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:10 / 12.09.2010Коментари (0)182
© Blagoevgrad24.bg
Джигити сеят смърт на пътя през уикенда. Бройката на загиналите и ранените в катастрофи през почивните дни гони рекорди. Пешеходец е бил сгазен от автомобил на зебра в областния град и починал на място. Трагичният инцидент е станал около 06,25 ч. на бул."Славянски" на кръстовището с бул. "Руски" на разсъмване в събота, съобщиха днес от полицията. 

Неизвестен шофьор с "Фолксваген Голф" е помел 72-годишният старозагорец и избягал от местопроизшествието. Малко по-късно автомобилът е бил открит паркиран северозападно от кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и ул."Христо Ботев".

Тази сутрин в полицията се явил доброволно и шофьорът, прегазил стареца -  Г.Б. (25 г.) от Стара Загора. Той  е бил задържан за 24 часа по случая е образувано е досъдебно производство.

Германско семейство и 68-годишна жена загинаха при две тежки катастрофи в Добричка област. Други двама пътници са с опасност за живота след общо четири тежки катастрофи само за два дни.

Около 14 часа в събота в РУП Шабла е получено съобщение за възникнало пътно - транспортно произшествие по пътя Дуранкулак -  Шабла, в близост до село Езерец, съобщи ОД на МВР в Добрич. Полицаите установили, че 43- годишният Ж.Ж. от Добрич, управлявайки лек автомобил "Фолксваген", е предприел изпреварване и е блъснал движещото се пред него "Пежо", управлявано от 58-годишен немски гражданин.

В резултат на катастрофата, немският гражданин и съпругата му, също на 58 години, са загинали. Пострадал е и возещият се във "Фолксваген"-а 47-годишен пътник, който е с фрактури, без опасност за живота.

Същия ден, около 17.40 часа, 68-годишна жена почина след катастрофа по пътя Добрич - село Крушари, на входа на село Паскалево. 56-годишният Е.К. шофирал "Ваз", навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал идващия "Форд Ескорт", управляван от 42-годишния А.А. от село Коритен. В резултат на удара возещата се на задната седалка във "ВАЗ"-а пътничка е починала. Водачът на същия автомобил е настанен в МБАЛ Добрич с комоцио, без опасност за живота.

В болницата тежко ранени и с опасност за живота са 25-годишен мъж и 80-годишна пешеходка, пострадали от други две катастрофи в Добрич. По всички случаи са образувани е досъдебни производства.

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: