Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Биг Брадър" 5 срещу "България търси талант" през Март
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:03 / 15.12.2009Коментари (0)192
©
След като не успяха да се разберат кой е по-, по-, най- с конкурентните танцувални риалитита “ВИП данс” и “Денситнг Старс”, Нова и bTV готвят нова люта битка за рейтинги!

Това ще се случи напролет, най-вероятно още през март. За тогава е насрочена премиерата на чисто новото предаване “България търси талант” на bTV, но от Нова тв са намислили ответен удар – “Биг брадър 5”.

Гълтачи на огън, ясновидци и еротични танцьорки са добре дошли в риалитито за таланти, което ще се излъчва на мястото на традиционния “Мюзик Айдъл” в програмната схема на bTV. Миналата седмица от медията обявиха, че кастингът за участници стартира през декември, и всеки, който притежава някаква дарба, може да се запише. Този път дори няма възрастово ограничение – децата, които нямат 18 навършени години, ще трябва да бъдат придружени от един от родителите си.

За измеренията на таланта също няма абсолютно никакво ограничение – в предаването могат да участват певци, танцьори, жонгльори, клоуни, хора с необичайно силни гласове, художници, които използват странна техника, както и собственици на домашни любимци, които могат да изпълняват зрелищни номера.

“България търси талант” е по лиценз на Fremantlemedia и техния формат Britain’s Got Talent. Бг продуцент ще е Магърдич Халваджиян и неговата продуцентска компания “Глобал Филмс”. По света предаването жъне доста голям успех – 48-годишната певица Сюзън Бойл беше забелязана от големия шоубизнес именно на сцената на това шоу.

За родните зрители форматът не е чужд. Миналата година Дългия направи подобно риалити в шоуто си “Кандидати за слава”, но без да си плаща за лиценз.
От няколко месеца из интернет форумите упорито се говори, че

Нико Тупарев стяга тайно пети сезон на “Биг брадър”. За първи път в историята на българския вариант шоуто ще се излъчва през пролетта, а не както досега - наесен.
Най-вероятно кастингът за участници ще бъде обявен в средата на декември. В момента в къщата на съквартирантите в Нови хан се снима осемчасовото “Станция Нова”, но се очаква до старта на “Биг брадър 5” Иван и Андрей да започнат нов проект и да освободят сградата, която е специално строена за риалитито. Този път обаче зрителите ще се лишат от пародията “Бай брадър”, тъй като “Госпоради на ефира” вече е по конкурентната телевизия.

Източник: БЛИЦ






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
Природни стихии
Отношенията София-Скопие
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: