Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Брутално! 4-годишно момиченце: Не искам да лапам биберона на тати!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:45 / 31.03.2012Коментари (1)461
Няколко прокурори и съдии разследват драмата със служителя от Икономическа полиция в ОДП-Бургас Иван Панайотов. По думите му, той е натопен от екссъпругата си.

"Не искам при Иван, не искам той да ми бъде татко! Иван ме кара да му лапам чурката и казва, че тя била голям биберон, така правели всички татковци. Като му го лапам после плюя - не искам повече, не искам! Гадости, гадости!" Това са думи на момиченце, което сега е на 4 годинки, пише сайтът Бесове. То крещи и се крие в майка си, удря играчката си в пода. Момиченцето е слабичко, сякаш системно недохранвано, изнервено и агресивно. Големите му кафеви очи са присвити и изпълнени със злоба.

До този момент не е ангажиран независим психолог, който да прегледа детето и да разбере доколко има истина в думите му. Защото то казва и други неща: "Когато Иван ме взема при него, не ме оставя на баба Русанка, аз спя с него, той ме съблича голичка и ме гушка, целува ме в устата с език. Гадост!"

Цонева и Панайотов имат развод от юни м.г. Александрина е осиновено от тях дете. Вземат я от Майчин дом през декември 2008 г., когато е на пет месеца.

39-годишната юристка Силва Цонева е дъщеря на известната бургаска невроложка Вида Атанасова и е единствена наследница на имоти за над 2 млн. лева в Бургас. От покойния си баща тя наследява апартамент на ул. "Ив.Богоров", на бул."Стефан Стамболов", друг апартамент в жк "Бр.Миладинови" - всичките в центъра на Бургас. Има къща в Банево, както и 1/3 от луксозна жилищна кооперация в жк "Славейков".

"Аз бях богата, когато подписах брак с Панайотов през 2006 г.. Сега съм убедена, че той си бе направил сметката - даже си мисля, че иска да полудея, да ме убие, за да може чрез детето да ме наследи", казва адвокат Цонева.

Тя била всеотдайна в любовната им връзка, три пъти правила спонтанен аборт в третия месец - не по нейна вина. Накрая двамата решили да си осиновят момиченце, надявайки се, че брачният живот ще потръгне.

"Пребиваше ме от бой още преди сватбата, но тогава бях сляпа, отдавах го на напрежението в службата му, обичах го, но явно той се нуждаеше от мен, имотите и контактите ми", ридае Силва, която е на силни успокоителни.

През март 2010 г. Цонева подала молба за развод. Разделили се по взаимно съгласие с решение на съда от юни м.г. Дъщеричката останала при Силва, а полицаят получил правото да я взема всяка първа и трета събота от месеца. Той се задължил да й праща и по 80 лева издръжка всеки месец.

Четирима прокурори от Окръжна прокуратура - завеждащи звеното за разследване на служители от системата на МВР, друг прокурор в Районна прокуратура, директорът на ОДП-Бургас Милен Димитров, министърът на вътрешните Цветан Цветанов, Районният съд, следствието, два отдела "Закрила на детето" - в Бургас и Стара Загора, РИ на МОН, социални работници, педагози и психолози работят от три месеца върху казуса - да бъде ли отстранен от поста и арестуван полицай Иван Панайотов,.

Но до този момент срещу него обвинение не е повдигнато.

От 17 октомври м.г. със съдебна заповед на районния съдия забранява на полицай Иван Панайотов да приближава на по-малко от 200 метра жилището и местата за социални контакти и отдих на своята екссъпруга Силва Цонева, дъщеричката Александрина и баба й по майчина линия д-р Вида Атанасова.

Забраната е в сила във връзка с взета незабавна защита на момиченцето, майка му и баба му по съдебно дело, образувано по закона за защита от домашно насилие.

Източник: novini.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.04.2012 г.
0
 
 
Ужас! И това е полицай! Ами то така ще бъде, като половината то тях взимат психо теста с връзки
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: