Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българката – между секс-богиня и мързелана в леглото
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:05 / 22.10.2010Коментари (0)212
Мнозинствота нашенци са моногамни и още държат на патриархалните традиции, показва национално проучване за сексуалността на българската жена. Финалните резултати на проучването за сексуалността на българската жена, организирана от независимия сайт http://www.pitat.me/, показват очаквано различие между двата пола. 

Общо 4926 хиляди българи са взели участие в допитването "Става ли българската жена?", проведено между 20 септември и 20 октомври т. г., съобщиха днес организаторите. Както подхожда на темата, мъжете са били по-активни в допитването - те са 63 на сто, почти двойно повече от жените, попълнили анонимната анкета - 37 на сто.

Общо 72 на сто от мъжете и жените са единодушни, че българката е добра любовница, но рядко споделя кога, дали и как иска да разнообрази или експериментира в половия акт.

Мъжете отчитат, че 51 на сто от жените рядко споделят своите интимни желания с тях, а 20 на сто - никога! Гледната точка на жените обаче е различна: 33 на сто от тях казват, че често споделят своите сексуални желания, а 32 на сто дори твърдят, че винаги си казват какво искат.

Разминаване имало и в мнението на двата пола за желанието на жената да експериментира. На въпроса "Как сте склонна да експериментирате в сексa?" 48 на сто от жените са признали, че предпочитат различни сексуални атрибути, 22 на сто - биха опитали с повече от един партньор, а 21 на сто - полов акт с жена. 

На същия въпрос 59 на сто от мъжете са посочили, че жените са склонни да експериментират, а 32 на сто отричат да им се е случвало такова нещо. Това противоречие в мненията се виждало най-ясно при отговорите на въпроса "С какво партньорката ви разнообразява половия акт?" 

"Ако може да го отложи за старини или за задгробния живот...", "С нищо. Абсолютно нищо! Българките са мързеливи в леглото" - били някои от най-отчайващите отговори за сексуалността на българката.

Българите са моногамни и продължават да държат на патриархалната традция - е друга констатация от проучването. Внушителните 86 на сто от жените са заявили, че предпочитат да поддържат връзка само с един мъж, а  58 на от мъжете твърдели, че никога не са изневерявали на своята половинка.

Като цяло мъжете и жените описват различно българката в сексуално отношение. 54 на сто от дамите са се самоопределили като разкрепостени. Освен посочените възможни отговори в анкетата нежната половина допълнила представата за себе си със следните описания: "Мистична", "Ненаситна", "Различна", "Интригуваща и нежна".

На доста по-различно мнение обаче са българските мъже, 49 на сто от тях определят българките като традиционалистки. В някои от отговорите имало и доста категорични и дори обидни коментари като : "Имитаторка. Липса на индивидуалност и въображение", "Големи мръсници, особено по младото поколение. Момичетата на 18-20 години са прекалено разкрепостени и без никакви задръжки дори за еднократни авантюри."

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: