Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
ДКЕВР решава за поскъпването на тока от 1 юли
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:46 / 31.05.2011Коментари (31)224
© Blagoevgrad24.bg
Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще разгледа промяна на цените на електроенергията от първи юли. Предложението на работната група е токът да поскъпне между 1,2 и 1,7 на сто. Граждански организации заплашват с протести, ако това се случи. Според тях, в условията на кризата, дори минималното поскъпване може да се окаже непосилно за хората и ще повлияе допълнително върху инфлацията.

Недоволни са и самите електроразпределителни дружества, тъй като преди около два месеца те поискаха от регулатора да им разреши доста по-сериозно поскъпване на крайните цени от над 10%. След това прогнозите паднаха до 5 %, за да се заговори най - накрая за увеличение между 1 и 2 на сто. Окончателните тарифи ще бъдат приети в края на юни.

Така от първи юли две трети от жителите на страната ще плащат повече за електричество. Според прогнозите на ДКЕВР токът за абонатите на EVN в Югоизточна България ще поскъпне най - много - с 1,7 %. В Западния регион, клиентите на ЧЕЗ ще плащат с 1,3 на сто повече, а за Е ОН - в Североизточната част на страната поскъпването ще е с 1,2 на сто.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Съграждани ако вдигнат тока ще направим протест пред централата на ЕВН , дано този път се включат повече хора. Миналият път бяхме към 200 човека. Пловдив не е и неможе да бъде 200 човека. Ние от ВМРО-БНД ще се борим с тези монополи докрай. Дано Пловдивчани се включат в както изглежда предстоящите протести. Никакво увеличение на тока , никаква такса електромери или пък водомери. Всички да си защитим интереса. Всички за Пловдив и всички за един по добър живот в нашия любим град.
егати новия облик-мн.е мрачен
на 01.06.2011 г.
+1
 
 
Писна ми от тези негативни новини-постоянно поскъпвания-това скача,онова се вдига,катастрофи,загинали.Дайте поне 1 позитивна-нека нещо да се намали-ток,вода,горива-нямам претенции.Не може растеж до безкрай,а заплатите на равнище отпреди 10 години!!!
0
 
 
Ние май станахме циганите в държавата:)
0
 
 
ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМЕСИ ДЪРЖАВАТА! ИДВАТ ИЗБОРИ, БАТЕ БОЙКО! ПОМИСЛИ СИ!!!
+1
 
 
Трябва дас е организира протест като този за горивата!Ч пчовните дни съм на линия да протестирам!
+2
 
 
не се ли наядохте бе пе*ереси мръсни от EVN!!!!!! да пукнете дано!!! де**а и алчните копелдаци! за разстрел сте! на какво основание ще го правите бе изроди мръсни!?
0
 
 
пълни пе*ерунгели ще ни унищожат живи
0
 
 
ненормалници гледат да си напълнят гушите още а хората мизерстват не ги е срам
+1
 
 
А нещо за увеличаване на заплатите не предлагат ли? Или са твърдо решени да унищожат населението...После от кого ще "цоцат" тия "умни" глави? Аман от некадърници! Ама сме и инертен народ - заслужаваме си съдбата!
0
 
 
"Боже,колко мъка има по тоя свят,боже" и най-вече тук в България,където се опитват да ни уморят...Уж умни глави,големи икономисти ,пък как им излизат сметките,не знам...Нека г-н Дянков направи съотношение между режийни сметки,данъци , всевъзможни такси и цени към мижавите ни заплати / имам предвид на обикновените хора,не на онези от властта/ и ако излезе на + да ми обясни как става,защото аз не мога да се справя с тези сметки...Няма повече дупки на колана...то като помисля и колани не останаха...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: