Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Даниела Везиева: "Да се роди живот" е кауза, в подкрепа на жените с репродуктивни проблеми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:16 / 03.06.2024Коментари (0)965
Профилът на хората, които са в листите на "Български възход“ – хора с опит, хора с дръзновение, но и хора, които могат да носят отговорност“, категоричен бе Стефан Янев, който бе в Русе за да подкрепи кандидатите на партията от региона

Всеки един от нас, се е сблъсквал с болка на хора, които не могат да постигнат мечтата да са родители. Затова преди две години инициираме кампания за подпомагане на жени с репродуктивни проблеми. "Да се роди нов живот“ е кауза. Целта ни е да помогнем сбъдването на мечтата на всяка една жена. Това каза Даниела Везиева – водач на листите на ПП "Български възход“ за членове на ЕП и за народни представители в 19 МИР – Русе, при откриванено на благотворителен търг под надслов "Да се роди живот“. Събитието се състоя в Регионална библиотека "Любен Каравелов“, където бяха изложени картините, нарисувани от доброволци – любители на изкуството. Събраните средства ще бъдат дарени на семейство, одобрено от Националната програма по стерилитет.

В благотворителната инициатива взе участие и лидерът на ПП "Български възход“ Стефан Янев.

"Няколко са темите, по които ние от ПП "Български възход“ ще работим за постигане на резултати, но приоритетна е темата за решаване на демографския проблем – насърчаване на раждаемостта, чрез стимули за младите семейства - предоставяне на жилища, увеличение на средствата за детски надбавки, еднократни плащания при раждане на дете, политика за достъпност на жени до репродуктивна медицина“, обясни Везиева.

Тя изтъкна, че демографският срив е един от глобалните проблеми на цяла Европа, но за България това е въпрос дали изобщо ще ни има утре. "У нас има повече от 145 000 двойки, които се нуждаят от асистирана репродукция, за да заченат дете. А според медицинските специалисти от година на година броят им става все по-голям“, каза Даниела Везиева

По думите ѝ качеството на живот е основен приоритет за "Български възход“. Това да построи дом, да отгледа и възпита деца, е житейската философия на българина.

Председателят на ПП "Български възход“ ген. Стефан Янев бе в Русе, за да подкрепи кандидатите на партията от региона.

Той припомни, че за пореден 6-и път сме на извънредни парламентарни избори в последните 3 години.

"Българските избиратели, нашите съграждани, трябва да избират със сърцето си, с душата си и с разума си“, прозова Янев.

Според него на 9 юни избираме дали направим правилния избор, от който зависи управлението на България или отново ще имаме шоуто, каквото сме гледали до момента – още от същото.

"Направете избор за бъдещето на България, за "Български възход“ с №16 в интегралната бюлетина“, призова Стефан Янев.

Той посочи, че Везиева е доказан специалист, човек с възможности и опит, който е показал, че винаги поставя обществените интереси, интересите на града, на държавата над всички останали. Янев каза, че като премиер на България е бил превилигирован да работи с нея в качеството ѝ на министър на икономиката в служебния кабинет през 2021 година.

"Даниела Везиева е човек, който е отговорен, който може да взема и да отстоява решения. Това е профилът на хората, които са в листите на "Български възход“ – хора с опит, хора с дръзновение, но и хора, които могат да носят отговорност“, категоричен бе Стефан Янев.

По време на посещението си в Русе ген. Янев награди носителите на множество медали от Спортен клуб "Спартак“ с ръководител Владимир Великов, който от години обучава млади русенци в самбо, бойно самбо и ММА.

Още по темата: общо новини по темата: 895
28.06.2024 »
26.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
20.06.2024 »
20.06.2024 »
предишна страница [ 1/150 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избор на нов български патриарх
Европейски избори 2024
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: