Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Доган треперел! Идвало ред на Джевдет и Емел
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:07 / 25.05.2010Коментари (0)347
©
Следващите обвинени ще са бившите министри на околната среда Джевдет Чакъров и на извънредните ситуации Емел Етем. Текат много сериозни разследвания за злоупотреби на предишната власт и под натиск от Брюксел ще има още обвинения. Това прогнозира ексдепутатът и бивша дясна ръка на Ахмед Доган Осман Октай по бТВ тази сутрин.

Октай от години вече е крайно дистанциран от ДПС и лидера му. Според него в момента Доган изпитва страх, "защото много добре знае, че върви разследване по министерства, както и на областно ниво и че ще тръгнат и данъчни проверки на хората около него".

Доган много добре знае, че върви разследване на общинско областно ниво и ще тръгне ревизиране на данъчното състояние на семействата, на него и на народните представители около него. Ще се разследват много хора, които са били във властта, каза Октай и посочи: "Например как така синът на Рамадан Аталай, който е само на 20 и няколко години, има транспортни фирми.

Не бих казал ГЕРБ, по-скоро ГЕРБ има политическа воля под натиска на Брюксел, отговори Осман Октай на въпрос дали управляващата партия ще предприеме разследванията, за които говори.

Винаги съм си позволявал да коментирам, че след декември България се намира в нова ситуация. Лисабонският договор е в сила и в момента се изграждат структури на ЕС и вече ние сме една дълбока провинция на ЕС, и структурите на ЕС ще контролират всяко действие на местната власт, за да се очисти държавата от мафиотска държава, обяви Осман Октай.

Откакто има заплаха за Доган, той започна да говори "ние" и "вие", раздели хората на българи и турци, от една страна постави българите, които управляват, а от другата - турците, коментира още Октай.

Бившият ДПС депутат твърди още, че има дълбока пропаст между властта в ДПС и хората, които гласуват за партията.
Електоратът на ДПС обаче нямал алтернатива - "тези хора винаги имат контролиран вот, за тях няма надежда, че държавността и държавата ще ги закриля, дори и при новото управление на ГЕРБ".

Една година след изборите и посланията, които Ахмед Доган отправи по време на предизборната кампания, това е страхливо продължение на онзи момент, коментира Октай - един от основателите на ДПС по повод думите на Доган преди дни в Джебел, че без партията му страната не би могла да се управлява.

"Доган е удобен на всички", посочи обаче Осман Октай, подчертавайки, че за 20 години в "кухнята" има самочувствието да го каже. Той уточни, че според него ситуацията в смесените райони е удобен вариант за всички.

Когато управляваш и когато изпаднеш в кризисна ситуация в управление, когато всички показват дупките по улиците, нерешените проблеми на хората, Доган е удобен вариант, каза  Октай. Това било единственото логично обяснение защо 20 години политическите формации, без изключение, не влезли в смесените райони.

Източник: АСН






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: