Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Двама братя борци изнасилиха 14-годишна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 30.10.2010Коментари (0)927
© Blagoevgrad24.bg
"Метин и Четин винаги са се държали нагло и агресивно. Сякаш са специални! Заради медалите им ги оставяха да правят каквото си искат. Чувстваха се безнаказани накрая посегнаха на невинно момиче. Съдът ги праща в затвора за година-две, но това не е равностойно възмездие за погубения живот на момичето." Така коментират случая с двете борчета, изнасилили малолетна в Разград учениците и възпитателите в Средношколското общежитие в града.

В една от стаите на приюта братята Метин (18 г.) и Четин (19 г.) Тефик изнасилили 14-годишната Х.К. от с. Езерче. По-малкият дори снимал как батко му се гаври с девойчето. Според обвинителния акт драмата на Х.К. се разиграла на 5 декември м.г. Тогава тя срещнала двете борчета в селската дискотека. Братята идвали от рожден ден и били порядъчно пияни. Малко след 1 часа Х.К. решила да си ходи, а Четин услужливо й предложил да я закарат с брат му. Вместо към дома й обаче автомобилът на насилниците, каран от 20-годишен техен приятел, поел към Разград.

"Моля ви, пуснете ме!", викало през сълзи девойчето. Но напразно! Когато стигнали до общежитието, бабаитите го завлекли до стаята им.

Метин бутнал жертвата на леглото, ударил я в лицето и я съблякъл. След това я изнасилил. Проникнал и в ануса й. Като задоволил нагона си, извергът я блъснал в ръцете на батко си. А докато той се гаврил с момичето, Метин документирал "подвига" му с мобилния си телефон. След като Четин приключил с извращенията, брат му я накарал да му прави орална любов. По някое време обаче се стреснал от безпомощните сълзи и викове на момичето и я блъснал на земята. После я натикали обратно в колата, а техен съучастник, който не участвал в оргията, я откарал в Езерче. Там я изблъскал да слезе.

Х.К. изтрила сълзите и се прибрала у дома. От срам и страх не казала и дума на родителите си. В началото на януари обаче споделила за преживяното с приятелка, която веднага се обадила на брат й. Семейството на изнасиленото момиче подало жалба в полицията.

Заради гнусните извращения и отвличането на девойчето Районният съд в Разград осъди Метин на 1 година и 11 месеца затвор. Брат му пък се отърва с условна присъда от 2 години с петгодишен изпитателен срок. Съучастникът им, шофирал колата, получи година и 6 месеца условно с 4 години отлагане на наказанието. Бабаитите трябва да платят и 25 хиляди лева обезщетение на жертвата си.

Окръжните съдии обаче бяха по-безкомпромисни. След протеста и обжалването на страните магистратите пратиха и тримата зад решетките. Те потвърдиха наказанието на Метин, но измениха условните присъди на брат му и съучастника им в ефективни. Четин ще прекара следващите 2 години в килия. Година и половина ще търка наровете и аверът му. Присъдите не подлежат на обжалване и ще бъдат изтърпяни в затворническо общежитие от открит тип. Очаква се тези дни тримата да бъдат прибрани "на топло".

Братята Тефик са от село Окорш, Силистренско, но се състезават за разградския клуб по свободна борба "Лютфи Ахмедов". И двамата са печелили много медали в наши и чуждестранни турнири. По-изявен е Четин, който има първи места при юношите и бронзов медал от първото си участие при мъжете. Баткото се е борил за България на Европейски шампионат за кадети. Желание да го привлекат в състава са изразили от "Левски"-София.

Възпитателите и учениците в общежитието обаче описват двамата като "безцеремонни и опасни".

"В клуба примамват момчета от селата с безплатно общежитие и храна. Преди състезание им дават препарати, от които после тоалетните смърдят нетърпимо. От тях борчетата стават неадекватни и агресивни", довери възпитател. Приятели на Тефик обаче защитават другарите си. Твърдят, че момичето правило доброволно секс с тях. А после излъгало, за да ги изнудва за пари.

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: