Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Две общински предприятия в Кюстендил с нови директори
Автор: Венцислав Илчев 15:43 / 08.01.2024Коментари (0)562
© Фокус
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов представи новите директори на две от общинските предприятия, предаде репортер на "Фокус“. В рамките на нарочната пресконференция беше представен и отговорникът за ромския квартал "Изток“ в града – отговорник по етническите и малцинствените въпроси.

Кметът посочи, че още по време на предизборната му кампания е поел ангажимент, да бъде назначен човек за комуникацията с квартала, да следи за реда и проблемите на местната общност, който да се свеждат до неговото знание и да се решават бързо и лесно.

Петър Игов ще бъде специалистът по етническите и малцинствените общности. Той е на 35 години. Доктор на науките от Национален военен университет – Велико Търново. Към момента е председател на читалище "Васил Левски“ и педагогически съветник в Основно училище "Свети Паисий Хилендарски“.

"Млад човек, с изявена гражданска позиция, работил в неправителствения сектор. С много добри идеи, с контакти. С добро име в ромския квартал, а и не само. Човек, равно отдалечен в квартала“, каза Огнян Атанасов.

Илхан Зекиев e новият директор на Обреден дом – Кюстендил. Той е наследник на българи от Албания. Директорът на общинското предприятие е магистър по администрация и управление от ВСУ – Варна. Той е бивш служите на ЧЕЗ, след това се е занимавал с частен бизнес. Живее в село Долно Гращица. Той на 47 години. "Човек с добър опит в сферата на управлението. Човек, който смятам, че може да даде доста на Общинско предприятие "Обреден дом“, каза Огнян Атанасов.

Елена Манчева ще ръководи Общинско предприятие "Управление на общинските имоти“. Тя има над 25-годишен стаж в сферата на счетоводството. Бивш служител на НАП, бивш главен счетоводител на БП. "Човек с голям административен опит. Безспорен експерт в сферата на финансите и счетоводството“, заяви Огнян Атанасов.

Кметът на Кюстендил допълни, че в момента се търси човек за поста "Полски пазач“. Предстои да се предложи ръководител на ОП "Хигия“. За всички предприятия и дружества общинска собственост се извършват финансови одити.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: