Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една майка има нужда от помощ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:54 / 10.07.2024Коментари (0)1069
© PavelAndreev.BG
Мама е супергерой, дори след тежката диагноза тя не се отказа и не спря да вярва в доброто, да се бори. Цял живот сме разчитали на мама, а сега тя е изцяло разчита на нас и вас, хората. Това е призивът на две дъщери, които отчаяно търсят средства за лекарство от САЩ за майка си Любка Андонова. 

Високата сума от 130 000 евро, нужна за лечението за Любка, е непосилна за двете й дъщери Надя и Криси. Можете да помогнете на Любка и семейството й, като дарите средства на сайта на кампанията "Живот за мама Люба".

Ето какво се казва в цялото послание на кампанията:

Мили хора, ние сме Надя и Криси. Ще ви разкажем за борбата за живот на МАМА. Моля ви останете с нас, подайте ни ръка. През 2021 г. мама чу диагнозата “рак на маточната шийка с множество метастази". Трябва да действаме БЪРЗО, защото времето не е страната на мама. Мама мина през редица лечения, но те не дадоха резултат.

Докторите казаха, че ЕДИНСТВЕНАТА й надежда е едно лекарство от САЩ. Сумата е НЕПОСИЛНА за нас.

Умоляваме ви, хора, отчаяни сме! МОЛИМ ВИ, помогнете на мама да живее!

Всички казват, че животът е миг. Звучи красиво, докато не се стане реалност и не хванеш ръката на най-скъпия си човек, знаейки, че всеки миг може да е последен. Отчаяние, болка, ужас, страх са само думи, защото това, което изпитваме е много повече. Ние имаме любов, надежда и вярваме в доброто сърце на всеки. Мама ни отгледа, мен и сестра ми, сам самичка, грижеше се и за баба.

Винаги сме били ние четирите и се наложи да бъдем мъжки момичета, но сега сме безпомощни, скланяме глави и признаваме, че НЕ, не можем да се справим сами!

Скоро изгубихме баба, не искаме да изгубим и мама. Ще се борим до края да запазим семейството си. Всичко, което сме аз и сестра ми, дължим на нея. Ние сме три момичета, които неистово искат да прекарат още време заедно. Моля Ви, хора, помогнете семейството ни да остане цяло! Ние сме едно цяло и всичко има смисъл, когато сме заедно - в добро и в лошо, в здраве и болест. Силни сме, защото сме заедно. Имаме отчаяна нужда от помощ. Всеки ден шансът за живота на мама се изплъзва и сме безсилни, а на нея толкова много й се живее!

Мама е супергерой, дори след тежката диагноза тя не се отказа и не спря да вярва в доброто, да се бори. Цял живот сме разчитали на мама, а сега тя е изцяло разчита на нас и вас, хората, помогнете ни да й покажем, че доброто е част от нас, хората. Мама е несломима, добра, състрадателна, щедра, вдъхновяваща, а духът и волята й са непоклатими. Откакто се разболя, всички мъки за тялото и духа си тя приема като изпитание и гледа напред, вярвайки. Мама никога не попита “Защо на мен?". Тя смело мина през всичко - операции, химио- и лъчетерапии, и никога не спря да се бори. Борбата тя не води за себе си, а за нас – за мен и за сестра ми. Бори се, за да е майка още малко и да извърви следващите мигове от пътя на живота, редом до нас, да ни види булки и майки, както казва тя. Мама никога не спря да се развива, да учи, да работи, докато се бореше за живота си. Тя не престана да помага и да дарява на болни, на деца, на животни и да подкрепя всяка душица, имаща нужда от опора.

Данни за дарение:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG79BUIN95611000739745

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Любка Андонова






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Замърсяване на река Струма
Борба за влияние в Близкия Изток
Бюджет 2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: