Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Глобиха и любовница за домашно насилие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 16.02.2011Коментари (0)224
©
Над 600 лева съдебни разноски и глоба, както и забрана за кафе с бъдещата свекърва получи шуменската учителка Ц.Д. по дело за домашно насилие, заведено от бивша  съпруга. Майката Г.Р. вкарала любовницата на таткото в съда заради шамар, лепнат от даскалицата на 8-годишния й син.

Момчето живеело с майка си, но имало определени срещи и с баща си Н.Н., който пък се бил пренесъл в апартамента на новата си изгора. Момченцето му било на гости през един от уикендите, когато гаджето на татко му го шамаросало, тъй като хлапето се бунтувало за нова превръзка на раничка на ръката. След като се прибрало при майка си, момчето й разказало, как приятелката на тате го е зашлевила и Г.Р. тутакси завела иск по закона за домашното насилие и изкарала медицинско на детето.

Бившата съпруга поискала от съда тотална забрана спрямо сегашната половинка на екссъпруга си, включително дамата да не припарва до собственото си жилище докато детето е там с таткото. За пълно ембарго на гостуване дори и за кафе в дома на свекървата настояла още гневната майка.

Заради плесницата на детето любовницата била на косъм да не стъпва в градските паркове, читалищата, театъра и библиотеката, тъй като това били зони, където хипотетично жената може да срещне момченцето. Адвокатски финт отначало се опитал да докаже, че всъщност таткото не е гадже на Ц.Д., а наемател и така делото за домашно насилие да бъде прекратено като за целта в залата бил размахан и договор за наем. В сага около шамара обаче свидетели доказали, че Н.Н. и Ц.Д. са гаджета, а съдът издал заповед против любовницата. Освен глобата от 200 лева, жената е осъдена да не припарва и до къщата на бъдещата си свекърва докато бабата е с внучето си.

Три месеца пък Ц.Д. не трябва да стъпва и в училището на момченцето, въпреки че жената била учителка по математика, но в друго школо. Заради ожесточените спорове не е изключено делото да бъде гледано и на втора инстанция, тъй като сегашното решение е на съдиите от районния съд в града.

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: