Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Христина Станева става изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса в България
Автор: Петър Дучев 16:35 / 10.09.2024Коментари (0)1021
©
Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) обяви, че  Христина Станева поема поста изпълнителен директор на организацията, считано от септември 2024 г. Тя ще отговаря за дейността и инициативите на СЖББ, осигуряващи среда и подкрепа за израстването на жените до мениджърски и високи управленски позиции в бизнеса.

Станева има над 18 години опит в областта на маркетинга, рекламата и управлението на събития. Присъединява се към СЖББ след 11 години като заместник-директор в Софийската опера и балет, най-голямата културна институция в България. Като признание за лидерската си роля в популяризирането на културата през 2022 г. Станева е включена в престижната класация на Дарик радио "40 до 40“ за личности със значим принос към българското общество.

"Богатият опит и иновативно мислене на Христина в публичния и в частния сектор ще бъдат ключови в следващия етап от развитието на СЖББ. Вярвам, че под нейното лидерство организацията ще разшири още повече осезаемото си влияние в бизнеса и ще има още по-активна в роля в  създаването на приобщаващо и равнопоставено общество“, каза Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на голяма банка у нас и председател на СЖББ.

През годините Станева е активно ангажирана със СЖББ, като от 2022 г. до 2024 г. е член на Управителния съвет на Alumni Club, свързващ и развиващ общността на завършилите Лидерска академия "Успяваме в България“ и "Академия за многообразие, равнопоставеност и приобщаване“. В новата си роля тя активно ще работи с Управителния съвет на СЖББ, със седемте работни групи от доброволци, ангажирани с комуникационните дейности, международното сътрудничество, нетуъркинг, политики, право и регулации, предприемачество и човешки ресурси, Alumni Club, както и с членовете, партньорите и общността на СЖББ.

"За мен е чест да се присъединя към Съвета на жените в бизнеса в България – организация с утвърдена репутация и ясна мисия.  Ще надградя постигнатото дотук, така че жените в бизнеса да се чувстват подготвени и подкрепени да поемат лидерски роли, да преодоляват бариерите по пътя и да допринасят със своите уникални гледни точки и талант към бизнес общността", коментира Станева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Отношенията София-Скопие
Избори в САЩ
Мигрантски натиск към България
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: