Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изнасилвач търси жертви във Фейсбук
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:15 / 01.12.2011Коментари (0)388
Силвен Дешев от Горна Оряховица брутално насилва 50-годишна жена край Лясковец преди 2 месеца още след първата среща с приятелката си от социалната мрежа. Признава се за виновен с цел да получи условна присъда и най-нагло бяга от съдебното заседание. Днес е на свобода и продължава да дебне жертви в интернет.

Същата съдба сполетя и 25-годишно момиче от Асеновград. То пада жертва на извратеняк, който се представя в нета с друго лице.

Силвен Дешев от Горна Оряховица изнасилва брутално 7 години по-възрастна от него жена в местността Манастира край Лясковец преди два месеца.

Жертвата има връзка с мъж от службите за сигурност и заема висок пост в държавно предприятие, заради което "168 часа" няма да публикува името и снимката й.
Двамата се запознават в интернет. Това е вторият регистриран у нас случай на изнасилване след контакт в глобалната мрежа. Според горооряховчани здравенякът Силвен открай време си падал по възрастни дами, а не по ученички, както приятелите му от криминалния контингент в района.

Делото срещу Силвен Дешев вече е в съда. Той е признал вината си, защото иска
съкратено съдебно следствие, за да получи условна присъда. Съпругата и двете му деца го чакат в Германия, където живее, и едва ли подозират какви ги върши главата на семейството в родината си.

На 28 ноември съдът не дава ход на делото срещу изнасилвача, който търси в интернет. Причината е, че той не се явява на заседанието, където лично присъства жертвата с адвоката си.

"Силвен вече се е покрил в Германия. Избягал е, защото съдът е отказал да гледа делото при съкратено съдебно следствие" - казват запознати с разследването срещу Дешев.

"Тук е, но в призовката пише, че може да не се явява и той се възползва от това си право" - казва пред съда адвокатът му Димо Димов. Той иска процесът да започне без обвиняемия, но прокурор Галя Николова се противопоставя и иска справка за местонахождението му в момента.

"Присъствието на подсъдимия е задължително по всяко дело за тежко престъпление. В случая двете деяния, за които са му повдигнати обвинения, са тежки, защото предвиждат лишаване от свобода от 2 до 8 години", казва съдийката по делото Милена Карагьозова. Според нея, ако не е на територията на България, би могло да бъде издадена европейска заповед за арест и той да бъде принудително доведен.

Всичко започва на 20 септември тази година. Дешев и жертвата му се засичат първо виртуално в сайт за запознанства. Уговарят си среща и дори разменят мобилните си телефони. Така възрастната жена прави първата си фатална грешка. Същия ден тя се среща със Силвен, въпреки че по-късно има ангажимент. Виждат се в реалния свят пред съда в Горна Оряховица, където днес тече дело за изнасилването й. Дешев я чака в топлата вечер на септемврийския вторник с колата си. Жената се качва. Силвен я кани на вечеря в Арбанаси. Отиват там и сядат на маса в лятната градина. Разговорът не предполага какво ще се случи по-късно вечерта. На връщане към Горна Оряховица жененият в Германия мъж спира колата край Лясковец. Опитва се да целуне новата си позната, но тя се дърпа.

Няма да мърдаш оттук, докато не те изчукам - съска извергът. Дамата категорично отказва предложената й близост.

"Това не е възможно, виждаме се за първи път" - отговаря му изплашена жената.
"Много те харесвам, цяла нощ ще стоим тука, ако трябва" - не се отказва Силвен.
Тогава дамата решава да го заблуди и да се пробва да звънне по телефона на приятеля си. Казва му, че трябва да отиде до тоалетната. Бърка в дамската си чанта, за да вземе салфетки като предвидливо увива мобилния си телефон в тях. Той я пуска. Така жената навлиза в гористата местност до пътя. Вади джиесема и набира приятеля си. Успява да му каже къде се намира и моли за помощ. Не предполага, че спътникът й е тръгнал след нея в тъмнината. Мъжът вижда апарата и го сграбчва от ръцете й. Хваща я здраво и започва да я влачи през храстите към автомобила си. Натиква я вътре със сила. Пита я на кого е звъняла и какъв е. Ядосва се.

"Сега ще извикам петима и ще ти се изредим всички" - крещи в лицето й извергът. Започва да избира телефонни номера. Жената притихва от страх. Дешев й заявява, че приятелите му ще дойдат дрогирани. През цялото време настоява да правят секс. Дори вади пистолет.

След това я вади от колата, хвърля я на земята и брутално я изнасилва. Въпреки молбите на жената да спре, Силвен Дешев продължава. След акта я връща в Лясковец и я зарязва на главната улица. По якето й е открита сперма от него, което е едно от доказателствата срещу изверга.

След изнасилването жертвата на Дешев не е на себе си и още не може да се отърси от ужаса на преживяното.

Веднага след като се разделят, жената се обажда на приятеля си и Силвен Дешев е светкавично арестуван. Оказва се, че има няколко регистрации в интернет с фалшиви за личността му данни, с които е търсел запознанства с по-възрастни от него жени. Насилникът има и стари криминални регистрации за кражби, от времето преди да заживее с в Германия. Името му не е чуждо на ченгетата в региона. Засичан е отдавна в контакти с бандити.

От години Силвен Дешев живее в Германия, като се връща в родината си рядко. Там той е женен и има две непълнолетни деца. Силвен Крадеца, както е известен в Горна Оряховица, е племенник на известения актьор от близкото минало. Вуйчо му е известен като общественик н региона и днес се занимава с бизнес. С племенника си бандит не са особено близки.

Делото срещу Силвен Дешев ще продължи през януари следващата година, ако реши да се яви в съда.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: