
ЗАРЕЖДАНЕ...
Каква е ситуацията в обектите за хранене по Черноморието: Има ли нарушения? | ||||||
| ||||||
В хотел в "Слънчев бряг“, който предлага услугата "ол инклузив", инспектори влязоха в кухнята на ресторанта към хотела. "В проверения обект не са установени нарушения, направена е проверка в кухненското отделение, където е установен произходът на суровините и условията на тяхното разделно съхранение и на приготвяне на храните“, коментира пред bTV Даниела Кепекова, началник на отдел "Контрол на храните“. Храните се съхраняват при нужните условия. Целта на официалния контрол е да установи съответствие на условията за съхранение и приготвяне на храните. "Хранат която се приготвя за деня, но остава, се дава на персонала", обясни управителят на хотела. |
Още по темата: | общо новини по темата: 1105 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/185 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg