Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Катаджия пласира суперкокаин на студенти
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:15 / 10.12.2011Коментари (0)288
© Blagoevgrad24.bg
Катаджия от столичната полиция беше арестуван на студентския празник с 6 дози кокаин от най-високо качество. Зоран Стефанов беше спипан на излизане от София в района на караулката на Владая при акация "Чистота", видя екип на "Монитор". Роувърът, в който пътувал полицаят с гаджето си и още едно момиче, беше спрян уж за рутинна проверка. Миг по-късно колата обградиха цивилни агенти от дирекция "Вътрешна сигурност" и антимафиоти от ГДБОП.

От вратата до шофьора разследващите извадиха 6 дози кокаин на кристали, който е с изключително висока чистота и без примеси. Още една доза беше открита в приятелката на Зоран. Според полицаите наркотикът трябвало да бъде закаран до Банско и бил поръчан от купонясващите студенти. Арестуваният полицай от 7 години работел като катаджия и спирал коли основно в центъра на София. За това време не е имал наказания, но натрупал доста контакти и познавал повечето си колеги. Разчитал на това, че при евентуално спиране ще го разпознаят и на никого не би му хрумнало да го проверява какво кара.

Агентите на МВР обаче имали предварителна информация за товара на Зоран, освен това се предполага, че ченгето и друг път е правело подобни курсове до Банско. След като го спряха в четвъртък, полицаите провериха всеки сантиметър от автомобила му. Освен това разследващите претърсиха и близките храсти край пътя, за да са сигурни, че не е изхвърлил част от пратката. На място беше изпратено и следово куче, което да обдуши автомобила за дрога.

Версията на Зоран била, че отива да празнува в Банско с приятелката си. Намерените 15 грама кокаин в колата му се оценяват на около 1000 лева. Заради това, че няма никакви провинения до момента, най-вероятно той ще се споразумее с магистратите и ще получи условна присъда.

Интересен остава въпросът  как и откъде полицаят се е сдобил с толкова чист кокаин, защото тенденцията в момента е на пазара да се продават дози с ниско съдържание на активно вещество и пълни с примеси. Веднага след като спипаха ченгето, полицаи спряха на случаен принцип друг автомобил, защото имаха нужда от свидетели, докато правят обиска на роувъра. Оказа се, че поемни лица станаха дъщерята на известен журналист, чиято кола наскоро беше взривена, и водеща от фолктелевизия, които също бяха тръгнали да празнуват 8 декември.

Източник: в. "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: