Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кметът на Разлог инспектира ремонта на Дома за стари хора
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:40 / 19.11.2010Коментари (0)92
© Blagoevgrad24.bg
Инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог извърши пореден контрол на ремонтните дейности на "Дома за стари хора", гр. Разлог, съобщават за Blagoevgrad24.bg от кметската администрация. Стойността извършвания ремонт по проект "Красива България" е на стойност 118 000 лева.

Фирмата изпълнител е "Техно - 04" ООД, гр. София, избрана при проведена обществена поръчка, нае и поддържа на трудов договор 8 безработни от Дирекция бюро по труда - Разлог. Общият брой наети лица на трудов договор са 15 работника.

От самото началото на ремонтните дейности инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог координира и контролира цялостния процес на строителството, съгласно одобрения план. "Ремонтните дейности по проекта са необходими за създаване на по-добри условия и качество на живот на потребителите на услугите в дома за стари хора. Доволен съм от извършените ремонтни дейности, но изисках от фирмата изпълните по-ефективна работа. Държа да спазим предварително обявения срок 05.12.2010г. за приключване на строителните дейности", заяви инж. Красимир Герчев градоначалник на Разлог.

До момента е завършено поставянето на топлоизолация на външни стени, монтаж на PVC дограма и алуминиеви врати. Монтажът на покривната конструкция, полагането на канализационни PVC тръби за външна канализация, вътрешна водопроводна инсталация и монтаж на алуминиеви радиатори също са изпълнени качествено и в срок съобразно разписанията на проекта. На цялата сграда ще се направи каменна облицовка на цокъла.

Предстои да бъдат завършени строителните дейности на обособената като самостоятелна къща за лежащо болни към "Дома за стари хора". Довършва се монтирането на гипсокатрон и топлоизолация. Ремонтират се баните. Предстои поставянето на паркет и латексово боядисване на стените и тавана.

Паралелно с ремонтните дейности по проект "Красива България" със собствени средства се ремонтират помещенията в основната сграда на "Дома за стари хора" - гр. Разлог.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: