ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мухлясал кашкавал разбуни страстите в мрежата | ||||||
| ||||||
Ето и някои от коментарите на хората: "Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта"; "Ако е правено с истинско мляко безценно"; "Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!; "Щом е хванал такава плесен най малко от месец стои"; "Имаш безплатен антибиотик"; "Така става като не оставят кашкавала да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!"; "Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавала/сиренето/бурканите които вземате са запечатани добре! Представете си ако беше останал вакумиран кашкавала, едва ли щеше да е в това състояние! И само да кажа, че няма по-добри млечни продукти от Маджаров на Българския пазар". |
Още по темата: | общо новини по темата: 393 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/66 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели |
на 19.04.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета