Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж скалпира любовницата си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:48 / 07.11.2011Коментари (0)307
45-годишна варненка буквално е била скалпирана с нож в дома си във Варна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морската столица. Екшънът на 4 ноември се разиграл в дома на пострадалата на улица "Горазд".

От темето на жената липсвало парче кожа заедно косата с диаметър 10 сантиметра. То било смъкнато от 44-годишният М. Ив., с когото тя живеела на семейни начала. Скандалът по между им възникнал след здрав запой.

След като обърнали по няколко чашки, мъжът грабнал един нож и се нахвърлил върху партньорката си. Два часа по-късно, след като поизтрезнял, той отишъл в полицията и разказал какво се е случило.

От дирекцията на МВР във Варна обясниха, че М. Ив. е психичноболен и се е лекувал преди неведнъж. Жената, след преглед и оказана помощ в Спешния център на МБАЛ "Св. Анна" била изписана за домашно лечение. Любовникът й пък, който й взел скалпа, е настанен в психиатрична клиника. По случая е образувано досъдебно производство.

35-годишен мъж пък е бил намушкан на ул. "Антон Страшимиров" във Варна. Сигнал за проснатия и окървавен варненец бил получен около 7 часа сутринта в неделя на телефон "112".

Пострадалият бил откаран в болница прободна рана в гръдния кош, засегнат бял дроб и две порезни рани на дясната предмишница. Криминалистите бързи влезли в следите на извършителя. Това се оказал М. Ахм. на 68 години от Разград, вече осъждан за нанесена телесна повреда.

Разследващите установили, че причината е повече от тривиална - скарване след продължителна запивка. Призори пак в почивния ден от Спешното позвънили в Първо РУП за постъпила при тях бита 23-годишна варненка.

Момичето се оказало с комоцио, но отначало то не искало да кой е побойникът, тъй като се страхувало от него. Оказало се, че това не е случайно, тъй като то живеело с 34-годишния Н. Ат., който системно пребивал и изтезавал психически. Биячът е женен мъж, осъждан за кражби. По случая се води досъдебно производство.

Източник: novini.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: