Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Октай се описал като български патриот, оставил е предсмъртно писмо
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:45 / 20.01.2013Коментари (30)411
© Bulfoto
Октай Енимехмедов, който вчера направи опит за изстрел срещу лидерa на ДПС Ахмед Доган, обяснява деянието си като лично решение и по никакъв начин не приема да бъде свързан с други хора и мотиви. Това съобщи на извънредна пресконференция в МВР Неделчо Стойчев, директор на Института по психология. По думите на Стойчев - мотивът на Енимехмедов е да покаже на обществото, че съществува и, че неговото мнение трябва да бъде зачетено.

Това е моят начин да кажа на всички какво мисля, е заявил пред разследващите извършителят на нападението.

Октай Енимехмедов не е искал да убие Ахмед Доган, а само да получи "своите пет минути слава" и да покаже на лидера на ДПС, че не е недосегаем, обясни Стойчев.

Според него - това намерение се доказва и с това, че пистолетът е бил зареден със сигнално-звукови патрони, които са целели само да произведат силен звук. Една от целите на извършителя е да стане публично известен и да сподели вижданията си.

Той се описва като български патриот, който прави това за доброто на държавата, отбеляза директорът на Института по психология.

Той посочи, че в дома на Енимехмедов в София е намерено предсмъртното писмо, адресирано до майка му, в което той посочва, че може да загине и се извинява, че няма да може да завърши образованието си.

Октай Енимехмедов се определя като честен човек, с висок морал, и напълно самостоятелен в решенията си. Неговото деяние представлява еманация на неговото его, чрез което иска да покаже, че присъства в този свят и има какво да каже на обществото, заяви Неделчо Стойчев.

Източник: Агенция "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 45
21.04.2015 »
20.02.2015 »
23.10.2014 »
25.06.2014 »
13.03.2014 »
26.02.2014 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не може някакъв си агент на ДС с кодово име "Андонов"да казва пред цяла България,че той взимал всякакви решения.Смешно е бивш шофьор на Живков и охрана да плюе срещу нещото,което го е направило някакъв.Хората,които ограбиха и разпродадоха България-"демократите" и те плюят.Къде я научиха тая демокрация,че да я виведат в една държава с изградена социална политика.Тука се обърка демокрацията с разпуснатата нива.Сегашните социалисти до окрадоха и обраха това, което беше останало от предните апаши и никой не попита народа от какво има нужда и какво мисли.Сегашните нови фурнаджийски лопати са нещо като платената любов.
0
 
 
Здравейте на всички.Хубаво е когато човек чете и разбира,че все още се намират родолюбци.Но тука не трябва да се бърка боя с е....то.Това дали е постановка или не то показва само едно-до къде може да стигне човек в целта си да постигне нещо.Добре се видя и къде са "правата" и "свободите" на хората и как ги "движат".Не допустимо е 240 да налагат мнението си и да вземат решение вместо вече скромно останалите 7 364 570 души.Доверие се печели трудно.Ние трябва да вземиме живота си в ръце и да се намесиме и да кажеме гласно на всички тези 240 какво мислеме и от какво има нужда Българина.И тези 240 да го подкрепат и да се борят за правата на човека и да има повече социална политика.До кога ще ни правят на маймуни и ще гледаме театър от НС.Хора събодете се!
0
 
 
"Петко Симеонов Г-н Симеонов, по повод вчерашната случка споделих една публикация от вашата стена. В отговор брат ми, който живее в Бургас каза следното: 17.01.2013г. - 17:55ч - Прибирам се от работа..... минавам да взема едно шоколодаво яйце-Киндер на малката... и виждам Октай Енимехмедов.Питам го какво става,че е така кахърен... да няма проблеми с ченгетата... отново.... отговора беше: " бат Гого карат ме да правя нещо, което не искам"..... изводите оставам за всички, които прочетат това ! !
+1
 
 
Ако е патриот Енимехмедов нямаше да се казва така. Всичко е цирк за да се обедини електората на ДПС - една незаконна партия.
0
 
 
За кратко време осъдиха пичовете участвали в палежите в Катуница , но мангала е още в ареста без присъда. Браво на прогледналата Темида.
+2
 
 
Лошото е че дори главния прокурор (мисля че все още е такъв) Кокинов направо си защити побоя над момчето. Било опит за убийство и делегатите са действали в състояние на афект и т.н. Значи нищо няма да последва. Дори и да има дело то ще завърши с оправдателни присъди. Както винаги в България.
+2
 
 
Наистина е патриот за мен, показа че Доган е време да си върви а това че го пребиха с ритници е най-долната постъпка на уж делегати на европейска партия, ВСИЧКИ ОТ ДПС СА ПОЗОР И СРАМ ЗА България!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.01.2013 г.
+3
 
 
Тия "политици", дето ритаха момчето трябва и за тях да има наказание! Те нямат право да го ритат - трябва и тях да съдят! Имаше си охрана в залата, полиция извикаха...какво повече искат?! Видя се колко са отмъстителни и злобни резаците!
0
 
 
Плиткоумна турска сапунка! Никак не мога да вържа "пистолетът, зареден със сигнално-звукови патрони, които са целели само да произведат силен звук /плюс един, зареден с черно пиперче, както казва Ути Бъчваров/" и "намерено предсмъртното писмо, адресирано до майка му".
0
 
 
Свали си чехлата и го удари ве нали така изразявате вашето недоволство в махалата.Има и по-голяма вероятност да му направиш нещо г-н патриот.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофи в Кюстендилско
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: