Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Осъдиха мъжа, убил проститутката Вики с чук
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:35 / 13.10.2010Коментари (0)214
©
14 години, 11 месеца и 29 дни лишаване от свобода при първоначален строг режим присъди Пловдивският окръжен съд на 28-годишния Младен Сарийски за убийството на украинката Виктория Кожухарска. Това съобщиха от пресслужбата на съда.

Младен Сарийски беше признат за виновен в това, че на 18.01.2010 г. в Пловдив е отнел живота на Виктория Кожухарска, след което откраднал от дома й 2 мобилни телефона и сумата от 4 лв. - всичко на обща стойност 74 лв.

Преди това подсъдимият е бил осъждан 11 пъти, основно за кражби. Излязъл от затвора на 25.12.2009 г. и се прибрал в гр. Раковски в дома на баща си. В регионалния вестник "Марица" прочел еротична обява и се свързал по телефона с жена, предлагаща сексуални услуги. Това била Виктория Кожухарска.

Три или четири пъти Сарийски я посетил в апартамента й. При последното си ходене дотам, когато й плащал за секса, той видял в дамската чанта на жената сума, която според него била около 5-6 хил. лв. в едри банкноти от по 50 и 100 лв. Така дошло решението му да я ограби.

На 18.01.2010 г. мераклията отново се обадил на Кожухарска и си уговорили среща за 16 часа. Сарийски взел чук и кухненски нож и с очакването, че крупната сума ще е още там, отпътувал с автобус към Пловдив. Пристигнал на мястото около 15 часа и позвънил на вратата. Виктория го посрещнала по халат, но му се извинила, че има среща и няма да могат да правят секс. Подсъдимият обаче забелязал чантата й, сложена на дивана. Жената тръгнала пред него, за да го изпрати. Тогава Сарийски извадил чука и я ударил отзад по главата няколко пъти, след което разрязал гръкляна й с ножа.

След убийството той отишъл в банята и измил "инструментите" си. После преровил чантата, на вместо банкнотите, които очаквал, намерил само монети - 4 лв. Претършувал шкафчетата и гардероба, но и там не открил нищо. В стаята видял 2 мобилни телефона, които взел, и напуснал апартамента. Хванал си такси до автогарата, откъдето се прибрал с автобуса до Раковски.

Подсъдимият беше осъден да заплати на близките на убитата сумата от общо 150 000 лв. за причинени неимуществени вреди. Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие. Сарийски призна фактическите обстоятелства по повдигнатото обвинение. Затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: