ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Потребители настръхнаха: Как ги ядете тия...боклуци? | ||||||
| ||||||
"Кренвирши Кен, бяха ни любими..., няма значение от къде са...,сами ще се убедите защо!", написа потърпевшата. Хората обаче недоумяват как може някой да направи подобен пост във фейсбук: "Човек махни си смешния пост... Машината е захапала обелката.... К'во толкоз...тя е по-полезна от самия кренвирш". "Как ги ядете тия.....боклуци с извинение." "Нямате никакви познания за производството на храна... Да не мислиш че някой ги тъпче в найлона на ръка..." "Ох, айде стига, като почнете да правите драми и да драматизирате, сами не осъзнавате как се излагате. Обелка какво толкова, както каза един човек в коментарите просто машината е захапала самата обелка. Като че ли не ви е ясно какви боклуци се вкарват в тях и от какво се правят, че се възмущавате на обелката." "Облеклата е най-малкият проблем в случая". "Ясно е, че е производствен дефект, ама ми се струва, че за човек обичащ да консумира редовно кренвирши, изискванията Ви са доста по - високи от нормалното." |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: