Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сам ли се поръча Стоян Драгановски?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:25 / 25.09.2010Коментари (0)439
©
Преди дни неизвестен килър простреля една от емблематичните фигури на ъндърграунда на Перник Стоян Кръстев - Драгановеца. 44- годишният мъж е опериран в "Пирогов", а стрелецът е изчезнал и се издирва от полицията.
Според министъра на вътрешните работи една от версиите за причината за покушението на Драгановеца е скандалът с последвалия бой с Митьо Очите в затворническото общежитие в Казичене. След този инцидент перничанинът бе преместен в затвора в Бобов дол. В затвора в Белене пък отиде другият силов бос.
Докато се водеше в затвора обаче перничани често виждаха Драгановеца в града или в имението му "Райски кът" на брега на язовир "Пчелина". Официалното обяснение е, че е пуснат в отпуск с разрешение на прокуратурата за лечение. Стоян Кръстев страдал от дископатия и наскоро му е правена операция в частна болница в София. До покушението срещу него той е в отпуск за рехабилитация след хирургичната интервенция.
Междувременно, докато е в отпуск по болест от затвора, Драгановеца бе задържан за денонощие за побой, нанесен на семейство животновъди, които се грижели за кравите във фермата на бившата му жена.
Сега срещу Стоян Кръстев е стреляно от няколко метра разстояние до постройка нна комплекса "Райски кът" на брега на язовир "Пчелина". Мястото е билоо добре осветено, килърът обаче въпреки малкото разстояние само ранява жертвата си. Все още от полицията не съобщават с какво оръжие е стреляно срещу Кръстев. Според осведомени Драгановеца след дни ще бъде изписан от "Пирогов", където претърпя операция след атентата срещу него. Невероятно звучат разпространявани в Перник слухове, че той сам е поръчал покушението срещу себе си, за да остане вън от затвора. Друг слух твърди, че Драгановеца чака голяма пратка дрога, заради която трябвало да е вън от затвора.
Каквато и да е истината, явно борбата за надмощие на групировките за търговията с наркотици се изостря. Затова и изстрелите зачестяват. Самоо преди два месеца от куршум край язовира в Стефаново загина друг наркодилър Петър Крумов - Пупи. Срещу него в началото на годината имаше неуспешен опит за убийство пред заведение в пернишкия кв. Мошино.

Източник: в. "Вяра"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: