Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Скандално! Треньор иска секс от две националки
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:40 / 07.09.2011Коментари (0)253
Секстормоз е новият епизод от сапунения сериал, който се разиграва в женския национален отбор по волейбол. Селекционерът Драгутин Балтич изпратил оферти за секс от мобилния си телефон на две състезателки в 2 часа през нощта в неделя. Новината, която първи пусна в. "Тема Спорт", се потвърди  неофициално, макар че всички засегнати не пожелаха да коментират случая. 

Словенският специалист изпратил есемеси на Христина Русева и Цветелина Заркова и ги поканил в стаята си в гранд хотел "Варна", където отборът е на лагер. В съобщението до Христина пише:
"Чукни три пъти, за да разбера, че си ти, и бъди дискретна".

20-годишната волейболистка веднага препратила есемеса на приятеля си Александър Янев, който по това време е с националния отбор по баскетбол на европейско първенство в Литва.

Още на другия ден двете "избранички" се явили с мобилните си телефони при Балтич и Димо Тонев и поискали обяснение. Треньорът отказал категорично да е писал офертите, макар че са изпратени от неговия апарат.

"Станала е грешка", заяви пред Канал 3 капитанката на отбора Страшимира Филипова. Разпределителката Любка Дебърлиева обаче потвърди за скандала, също пред Канал 3.

"Чух за такива SMS-и, но не съм ги виждала. Момичетата говорят за тях. Аз не се бъркам обаче в личното пространство на хората. Според мен, ако всичко това е вярно, би трябвало след този скандал Балтич да напусне националния отбор. От вас чувам за слуха, че Балтич е консумирал такава покана с трета състезателка. С този слух ме събуждате, защото бях заспала", коментира завърналата се в националния отбор Дебърлиева пред Канал 3. Колегите от тази телевизия й намекнаха, че и Ева Янева е напуснала отбора заради подобно предложение за секс.

Лансира се версия, че целият цирк е заради 200 000 евро неустойка, която Българската федерация по волейбол дължи на Драгутин Балтич, ако го натири предсрочно. Договорът на словенеца е за 4 години и по него вече е изплатен първият транш от 25 000 евро. Преди европейското в Сърбия и Италия, което стартира на 23 септември, селекционерът трябва да получи втори транш със същата сума. Ако бъде изгонен заради сексскандал, БФВ ще си спести много пари. От ръководството вече се убедиха, че работата в отбора не върви, че има непоносимост между треньора и състезателките. А в контролите нашите редят загуба след загуба.

Новият треньорски щаб е вече готов. На мястото на Балтич ще застане Димо Тонев, който сега изпълнява странната длъжност "волейболен учител", а негова помощничка ще е Любка Дебърлиева.

Източник: Стандарт Нюз






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
Купа на България сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: