Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стефан Янев: Политиката не е дейност, която прилича на спорт или шоу. Тя е отговорно занимание
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:42 / 28.05.2024Коментари (0)972
©
Лидерът на “Български възход" Стефан Янев, който е и водач на партийната листа за парламентарните избори в Пловдив град, се срещна под тепетата с членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Заедно с него участие в мероприятието взе и поставената под №1 в листата на БВ за евровота Даниела Везиева, както и част от пловдивските кандидати за Народно събрание за изборите на 9 юни. 

Стефан Янев се обърна към дошлите с думите: “Отново ни предстои да изберем кого да изпратим в законодателната власт. Искаме да имаме работещи институции. Тук сме за да чуем вашия глас и вашите проблеми, за да може да вземем мерки и да намерим верния тон за постигането на съгласие по важните теми."

Бившият служебен премиер коментира и очакванията за предстоящия вот.

“Българският избирател не дава мнозинство на нито една партия вече няколко години. Партиите трябва да се научат да взаимодействат. Това е смисъла на думите ми, че няма червени линии. Политиката не е дейност, която прилича на спорт или шоу. Тя е отговорно занимание, от което зависи бъдещето на всички българи", заяви Стефан Янев.

Той обясни, че от "Български възход" са подготвили концепция и рамка как да се формулира национална цел, върху която да се стъпи за формирането на политики не за следващата година или две, а за десетилетие напред.

"Нашата цел в България да бъде сред 30-те най-развити икономики в света", подчерта Стефан Янев. Той призови всички участници в срещата да говорят със своите близки и да ги убедят, че трябва да се гласува масово.

"Само така ще се преборим с купения и корпоративен вот", обясни лидерът на "Български възход" и призова хората да бъдат активни. 

Везиева пък подчерта, че темата за Европа стои сякаш в страни от дневния ред на тази предизборна кампания. По думите на кандидата за евродепутата изборът за Европейски парламент е не по-малко важен, защото там ще отидат хора, които ще трябва да работят за интереса на България. 

Въпросите, които вълнуват пловдивчани, бяха свързани с административните такси, както и с наболели проблеми на местно и национално ниво като здравеопазване, обществен ред, икономика, както и развитие на регионите и инфраструктура. 

Председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Пловдив Янко Янев обяви подкрепата си към “Български възход" и Стефан Янев. "Честта на пагона изисква да бъде подкрепен един генерал, влязъл в полето на политиката", заяви той. От СОСЗР настояха отново да се вкара в Народното събрание Закон за запасното войнство. 

Стефан Янев обяви, че цени високо подкрепата на Съюза, защото и той както всички тях се е клел пред знамето, което е обет за цял живот.

Още по темата: общо новини по темата: 895
28.06.2024 »
26.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
20.06.2024 »
20.06.2024 »
предишна страница [ 1/150 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избор на нов български патриарх
Европейски избори 2024
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: