Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Студентка: Гард от НСО удари с юмрук колата ми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:05 / 23.01.2011Коментари (0)296
Студентката Яна Петрова (24 г.), чиято кола претърпя лек пътен инцидент в петък с кортежа на премиера Борисов край Плевен, ще подаде жалба срещу служителите на КАТ, съобщи тя пред "Труд" вчера.

Шефът на НСО ген. Димитър Димитров потвърди пред вестника случилото се, но подчерта, че няма пострадали и щети и че дори от КАТ не са съставили акт. Той разказа, че джип на НСО при изпреварване е докоснал със задния калник огледалото на колата на Яна Петрова. Шефът на НСО предположи, че тя се е паникьосала и е дала леко вляво.

Младата жена има съвсем друга версия. Тя е категорична, че полицаите, посетили мястото на пътнотранспортния инцидент, са си свършили некоректно задълженията. "Защо служителите на КАТ - Плевен ме оставиха на пътя с непопълнен докрай протокол. Досега не съм получила оригиналния протокол, за да го представя пред застрахователя за обезщетение", каза Яна.

"Забелязах, че е кортеж, защото видях сигналите, и намалих скоростта. Тръгнаха да ме изпреварват на участък, където това е забранено. Половината коли ме изпревариха, зад мен останаха ауди и джип. В насрещното се зададоха коли, но двата автомобила със специален режим не изчакаха зад мен. Избутаха ме от пътя. Джипът мина близо до мен, одраска ми лявата врата. Огледалото ми се прибра. В това време една ръка се показа от прозореца и удари моята кола по тавана", твърди студентката. Тя отрича да е свила рязко вляво и така да е предизвикала произшествието. "Пътят там е тесен и бях избутана вдясно, излязох в банкета и едва не се обърнах", казва Яна. Вчера ген. Димитров не вдигна телефона си, за да отговори дали е практика служителите на НСО да удрят по таваните колите, с които се разминават.

"Не е позволено гардовете да се държат така, но не зная дали ситуацията е била такава", заяви бившият шеф на НСО ген. Румен Миланов. Ексшефът на НСО ген. Димитър Владимиров бе на същото мнение. "Не съм запознат със случая, но ако е така, е недопустимо. Трябва да има наказания. По мое време това не бе позволено", каза той за "Труд".

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: