Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
В наркобандата на Маргина имало и „изпълнителен директор”
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:35 / 14.01.2010Коментари (0)292
© Blagoevgrad24.bg
Стефан Бонев-Сако е бил "изпълнителен директор" на голяма наркоорганизация. Красимир Маринов-Големия Маргин пък му е бил шеф - биг бос на бандата. Йерархията разкри днес на пресконференция градският прокурор на София Николай Кокинов.

По-рано днес, както АСН информира, Големия Маргин бе обвинен, че е организирал и ръководил престъпна група за наркотици и наказателни акции. Това стана по време заседание на Софийския апелативен съд днес, на което магистратите се произнесоха за мярката за неотклонение на Маргина по обвинението за подбудителство към убийството на Боби Цанков.

Красимир Маринов получи по-лека мярка - подписка, и бе освободен от ареста. На практика обаче, както АСН съобщи, той не излезе из зад решетките, тъй като мигом бе задържан за 72 часа именно по обвинението за наркобандата.

Столичният прокурор №1 Кокинов обяви още, че няма данни Николай Маринов-Малкия Маргин да е съпричастен към групата за разпространение на наркотици. Той се издирвал само във връзка с производството за смъртта на Боби Цанков.

Според Кокинов скандалният радиоводещ е предоставил сведения за дейността на братята Маргини. Именно това е била причината да се търси връзка към тях след убийството.

Преди разстрела на Цанков са снети показания на свидетелите, а след убийството те са разпитани пред съдия, уточни Кокинов. В момента те се намират на сигурно място и под охрана, като градският прокурор отказа да уточни за колко души става въпрос.

Кокинов заяви, че всеки гражданин може да даде информация на прокуратурата, а неговият приемен ден е четвъртък след обяд. Прокурорът обясни факта, че престъпници дават показания срещу ръководителите на престъпни групи, с напрежение в криминалния свят. По думите му всеки се опитва да спаси живота си.

Красимир Маринов, както АСН писа, е задържан отново за 72 часа - вече по обвинение за ръководене на група за разпространение на наркотици. Това става след проведена операция от миналата седмица, когато са били задържани Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев и Траян Златков. Сако е задържан снощи, а членове на групата са дали показания.

Източник: АСН






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: