Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Въведени са ограничения в движението заради международно рали
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:40 / 07.07.2010Коментари (0)209
© Blagoevgrad24.bg
Международното рали "България-2010" - кръг от Световния шампионат на ФИА за туристически автомобили /WRC/ ще се проведе на 10 и 11 юли, ограничения се въвеждат и в предхождащите ги дни за тренировки, съобщават от пресцентъра на МВР. Във връзка с провеждането на 41-то Международно рали "България-2010" - кръг от Световния шампионат на ФИА за туристически автомобили /WRC/,  ОДМВР-София въвежда следните ограничения в движението на МПС:
Тренировките за скоростните етапи ще се проведат, както следва:
За скоростни етапи "Мухово",  "Славовица" и "Любница"  от 8  до 19 часа вчера и днес. По време на тренировките състезателите са длъжни да спазват правилата за движение, а движението на МПС не се спира. Скоростта на участниците в тренировкте ще се контролира с радар от пътна полиция.
Утре, 8.07.2010 г., между 7 - 14 часа ще бъде спряно движението от к.к. "Момин проход" в посока с. Горна Василица и обратно за провеждането на свободната тренировка на състезателите /шейкдаун/.
На 10.07.2010 г. в часовете 8.30 - 18.30 часа и на 11.07.2010 г. от 6.15 до 14.30 часа ще бъде спряно движението на ППС по третокласния път  от п.в "Мухово" на АМ "Тракия" през с. Мухово, махала "Любница", махала "Нейкьовец" и с. Церово.
Движението ще бъде спряно и на 11.07.2010 г. в часовете 7-15 часа  в отсечката от разклона за крепост "Траянови врата" на път І-8 в посока с. Горно Вършило, с. Славовица и обратно.
Организаторите на проявата и  Пътна полиция се извиняват на живущите и гостите на селата Мухово, Славовица, Церово, Горна Василица, к.к. "Момин проход" и махалите "Нейкьовец", "Любница" и околностите за причиненото неудобство. Препоръчва се  жителите на с. Церово да ползват пътя през АМ "Тракия".
Определени са зоните на зрителите, паркингите и са оповестени минималните възможности за обходни маршрути по време на провеждане на състезанието.
За нормалното протичане на проявата напомняме на гражданите, които имат желание да наблюдават ралито, да се съобразяват с посочените места за наблюдение съгласно пътната карта на организатора,  като заемат предварително местата си,  не пресичат трасето и  изпълняват указанията на длъжностните лица, които се грижат за тяхната безопасност.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: