Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Юри Галев прескочи трапа, засега
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:20 / 28.06.2010Коментари (0)149
© BulPhoto
Състоянието на простреляния Юри Галев се стабилизира, температурата му е спаднала, съобщи д-р Георги Бързаков от централна реанимация на УМБАЛСМ "Пирогов". Галев беше приет на 20 юни в реанимацията в тежко състояние - с пет прострелни рани, на апаратно дишане и с опасност за живота. Колата му бе засечена между Боровец и Бели Искър, а куршумите са засегнали и шофьора му, който също е настанен в "Пирогов". Той претърпя и две сложни операции. След няколко дни получи инфаркт на миокарда.

Юри Галев има тежко криминално минало. През 1995 г. той беше арестуван, след като нахлу в хотел "Рила" в Боровец и стреля безразборно с автомат "Калашников". Същата година Галев и хората му участваха в престрелка с Косьо Самоковеца в кръчма в Бели Искър. Ранени са трима невинни. На 31 декември 1995 г. Галев участва в зрелищен масов побой в дискотека в Монтана. В самото начало на 1996 година нахлу в бар в Перник и стреля с автомат в тавана и витрините зад тезгяха на бармана.

През юни 1999 г. отново нахлу в злополучния хотел "Рила" и потроши бара. Полицията го задържа за кратко и го пусна. През август 2001 г. бе обявен за издирване за отвличане на 31-годишен софиянец. Година по-късно отново бе задържан по обвинение в блудство. На 9 февруари 2009 г. неизвестни наемници стреляха по Галев на пътя между Боровец и с. Бели Искър, но уцелиха само колата му.

В началото на февруари четирима приближени на Галев бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма "Бороспорт". Огънят лумнал три дни след като Галев и негови приятели биха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му.

Източник: Dnes






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: