Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Задържаха скандално известния футболен бос Юри Галев
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:16 / 01.02.2010Коментари (0)201
© Blagoevgrad24.bg
Общинският съветник от „Атака" и президент на „Рилски спортист" Юри Галев бе задържан заедно със сина си и още двама души заради инцидент в Боровец, при който бяха пребити двама души, съобщи източник от МВР.

В ареста за 24 часа са Юри Галев, синът му, Йордан Иванов и Иван Иванов. По-късно стана ясно, че още един мъж - Павлин Помаков, е задържан от МВР рано тази сутрин. С това, задържаните от участниците в инцидента стават петима. В момента все още се издирва един човек, за който жена му твърди, че не знае къде е.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов е разпоредил на главния секретар на МВР Калин Георгиев да започне комплексна проверка на РПУ - Самоков.

Поводът за цялостната служебна проверка е инцидентът, станал на лифта в к.к. Боровец в събота вечерта, когато началникът на "Боро спорт" съобщил за побой на трима охранители, които работят на лифт-контрола на четириседалковата въжена линия, уточниха от пресцентъра на МВР.

По първоначални данни скандалът бил предизвикан от непълнолетния син на криминално проявения Ю.Г. /46 г./, който категорично отказал да плати билета си за лифта и заплашил охранителите с баща си. Пет минути по-късно на мястото на инцидента пристигнал и Ю.Г. с аверите си И.И./27 г./ от Мала Църква, П.П./22 г./ и Д.Г./48 г./ от Самоков, които се нахвърлили с юмруци и ритници върху тримата служители. В мелето се включил и непълнолетният, който удрял потърпевшите със скиорската си каска.

Вчера криминалистите издириха и задържаха участниците в побоя с изключение на Димитър Иванов Генчев, който успял да се укрие и е обявен за общодържавно издирване. Гражданите, които имат информация за него могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР.

Срещу задържаните се води досъдебно производство за хулиганство и нанасяне на леки телесни повреди по чл. 325 ал.І. Очаква се с постановление на Районна прокуратура-Самоков задържаните да бъдат оставени в ареста за 72 часа.

Ю.Г. е известен с хулигански прояви, поясняват от областната дирекция. В момента срещу него се води досъдебно производство за побой и нанасяне на средна телесна повреда. Преди месец той пребил свой съдружник в собствения им ресторант в к.к. "Боровец".  

 

Източник: в."24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: