Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Започват засилени проверки заради Никулден
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:58 / 03.12.2022Коментари (0)347
©
Българската агенция по безопасност на храните, съвместно с Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури започнаха засилени проверки във връзка с Никулден. От началото на седмицата проверяващите засилват контрола и следят за качеството на рибата в обектите за производство и търговия с рибни продукти.

Дни преди празничния Никулден е много важно да купим качествена риба, която да сложим на своята трапеза. А за да се случи това от Българската агенция по безопасност на храните започнаха засилени проверки за качеството на това, което се предлага в търговската мрежа. За да стигне обаче до търговските обекти, в нередки случаи, пътят на рибата започва от язовирите, а контролните органи ще следят за качеството на рибата от водоизточниците до крайния потребител, предава NOVA.

Още по темата: общо новини по темата: 11
15.12.2022 »
06.12.2022 »
06.12.2022 »
06.12.2022 »
06.12.2022 »
06.12.2022 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
51-ото Народно събрание
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: