Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Желязков: Ситуацията е като ръченица с настъпване на мотики
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:09 / 26.09.2024Коментари (0)145
© bTV
Ситуацията изглежда като ръченица с непрекъснато настъпване на мотики. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС Росен Желязков по повод поредната предизборна кампания.

"За близо три години и половина България е била девет месеца в предизборна кампания. Историята е "осем сватби и една бременност". Няма как да имаме нови послания, да имаме убедителни комуникации с избирателите, да звучим автентично", поясни пред bTV той.

Според него различен резултат може да се очаква само тогава, когато "политиците до известна степен отстъпят от собственото си партийно его и не занимават толкова обществото със своята собствена значимост". Той е категоричен, че политиците трябва да се постараят да направят нещо за хората, дори това да е в ущърб на техните политически интереси.

"Ние имаме програма за управление. Една такава програма се разписва за четири години – колкото е един управленски мандат. Тя е от 2024 г. и е разписана още за предходните избори“, посочи депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той е категоричен, че първото и най-важно нещо е държавата да се върне към нормалното си функциониране, а това става с редовно правителство. "Такова правителство пък означава мнозинство в парламента. А мнозинството в парламента е обвързано с взаимни ангажименти за приемането на законодателни актове – устойчиво, а не стихийно", посочи още Желязков.

"Редовното правителство означава изпълнение на политики и носене на отговорност. Редовното правителство означава, че държавата няма да се занимава непрекъснато с избори, а ще се занимава с проблемите на хората", категоричен е той, като допълни, че за да се случи всичко това от ГЕРБ-СДС търсят партньори.

Той е категоричен, че страната ни трябва да се подготви за евентуалната рецесия през следващите години – "социалните разходи се увеличават, а приходите няма да смогнат на този темп на нарастващи разходи".

"Ако ние спечелим изборите, ще върнем безплатното саниране, като пък към по-добрата енергийна ефективност. Ще се погрижим за обществената инфраструктура и разбира се ще подобрим функционирането на социалната система и на здравната система. Ще продължим и с усилията си за реформиране на съдебната власт", обеща Желязков.

Още по темата: общо новини по темата: 451
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
Природни стихии
Отношенията София-Скопие
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: