Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жена бере душа в болницата след 6-часов побой от мъжа си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:37 / 03.06.2024Коментари (0)726
© bTV
Пореден фрапиращ случай на домашно насилие спрямо жена. Жертвата е от Враца. Тя е била нападната и зверски пребита от втория си съпруг.

Семейството е в процес на развод, а мъжът е с действаща ограничителна заповед и няма право да доближава съпругата си.

Жертвата е била измъчвана часове наред – както психически, така и физически. Тя все още е в болница, като не може да става от болничното си легло. Претърпяла е животоспасяваща операция.

"Дъщеря ми все още не може да става от леглото. Има катетър, дренаж и е на памперси. Много я боли. Не може да става. Не може да се храни. След случило се тя беше качена веднага в операционна зала. Ако не бяха я оперирали, вероятно нямаше да оцелее“, разказва майката на пребитата жена, която пожела анонимност, защото и тя е заплашвана няколко пъти.

Разтревожената майка разказва още, че побойникът отишъл в следобедните часове до магазина, в който работи съпругата му. Жената заключва вратата и звъни в полицията, докато мъжът ѝ прави жестове, че ще я заколи.

"По-късно тя е била с адвокатката си при прокурора. Прибира се и вижда, че той е бил в дома ѝ. Ужасява се и веднага заключва вратата. Отива в кухнята и вижда чаша с водка и телефон. Обръща се да излезе, но той изскача от спалнята и я хваща“, разказва още майката.

Близо шест часа насилникът измъчва жертвата си. Накрая вади пистолет и нож и се обръща към нея с думите: "Няма да те убия, както съм ти обещал, ще ти подаря живота, но не ме предавай, защото ще пострада цялото ти семейство“.

Мъжът напуска жилището, а жената изпада в шок. "Той ѝ е строшил телефона, за да не може да се обади на никого. Въпреки това събира сили и пълзейки отива до нощното шкафче, вади стар телефон без карта, но свързан с интернет. Звъни чрез мениджър на дъщеря си и казва, че е зле“, разказва още разтревожената майка.

Това не е първият случай на домашно насилие. Побойникът заплашва не само съпругата си, но и нейните родители. Ето защо те настояват за най-строгата присъда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ЕВРО 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Матури 2024 г.
Лято 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: