Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Политически
Спортни
В "Пирин" няма кой да вкарва голове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:46 / 12.02.2010Коментари (0)126
© Blagoevgrad24.bg
Кризата за голове в "Пирин" се задълбочи с 0:0 срещу "Борац" от Баня Лука в третия спаринг на орлетата от лагера им в Анталия, игран на електрическо осветление в комплекс "Голд сити" в Алания. В предишните два мача на турска земя с по едно попадение се отчетоха Даниел Младенов за 1:1 с чешкия "Бърно" и Димитър Воденичаров за 1:3 с румънския "Делта". Срещу втория в елитната лига на Босна и Херцеговина старшията на зелено-белите Стефан Грозданов пусна в игра без смяна проектотитулярната защита в състав Ризов отдясно, Попев отляво и капитанът Георгиев и Митревски в средата.

В тимовия лист фигурираха едва 18 от 25-те футболисти, с което пиринският наставник ясно даде да се разбере, че пресявката на ударната група е пред финализиране. В последната проверка в южната ни съседка на 15 февруари с украинския "Александрия" се очаква благоевградчани да започнат със стартовите 11 за първия пролетен кръг срещу "Миньор" в края на месеца. Напразно биха път за двубоя емисарите на руския "Терек", които искаха да гледат изявите на парагваеца Уго Баес, преди окончателно да решат дали да го вземат. Левият бранител обаче остана извън групата заради продължаващите болки в коляното. Орлетата надиграха тотално босненските си съперници, но нямаше кой да вкара. В началните минути най-активен в обстрела на противниковата врата беше Благой Наков, но първо шутира на сантиметри от рамката, а след това разтърси гредата.

Активният Мирослав Ризов също на два пъти опита късмета си с опасни изстрели, не сполучи в края на полувремето и Димитър Воденичаров. Резервите Калоян Стоянов и Янко Сандански пропуснаха най-чистите положения след почивката, а и стражът на "Борац" прояви завиден рефлекс. На отсрещната страна Благой Макенджиев и сменникът му Веселин Ганев скучаеха през по-голяма част от времето. Треньорският щаб договаря за уикенда извънпланова контрола с нискоразреден местен отбор, срещу който да даде шанс на футболистите с малко игрови минути досега.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: