Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
30-годишен рейнджър се самоуби заради финансови проблеми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 28.11.2011Коментари (0)264
© Blagoevgrad24.bg
Останал без работа, отчаян, със сериозни финансови проблеми, 30-годишният кадрови военен Андон Андонов от Благоевград се простреля смъртоносно със законно притежавания си пистолет, пише в. "Струма". Трагедията се разигра малко преди 12 часа на обяд в събота в блок 75 на благоевградския квартал "Еленово". Андонов натиснал спусъка на оръжието си, насочено към слепоочието, куршумът го пробил и излязъл от другата страна.

Съседи на Андонов чули изстрела и незабавно повикали полиция, сигналът постъпил в дежурната част на ОД на МВР около 12.05 часа. Извикан е екип на Спешен център, но когато полицаи и медици проникнали в апартамента на 5-ия етаж, за Андонов било късно. Окървавеният му труп бил открит на дивана в една от стаите на жилището.

Минути след инцидента на място пристигна и екип от дознатели, които започнаха оглед на мястото на инцидента, проникването в блока бе ограничено от поставен на пост полицай. Огледът продължи около 4 часа и малко преди 16 часа разследващите и лекарите бяха категорични, че става въпрос за самоубийство. Започнаха разпити на негови приятели, колеги и близките му. Стана ясно, че Андон Андонов живеел с приятелката си и сестра си, която в момента на инцидента не е била у дома.

Родителите му - бившият граничен полицай от ГКПП - Логодаш Димитър Андонов и майка му, шивачка, от с. Бараково, община Кочериново, били повикани от съседите, които предварително не им съобщили за случилата се трагедия. Майката едва не припаднала при вида на сина си.

Според първоначалната версия съседи чули повече от 1 изстрел, което насочи в първия момент разследващите към версия убийство, тя обаче бързо се разклати при първоначалния оглед. Въпреки несъстоятелността на версията за убийство ченгетата очакват резултатите от направените експертизи за крайния извод. Засега се изясняват мотивите за версия самоубийство.

Според близки на Андонов напоследък той бил силно финансово притеснен, заплатата му от 500-600 лева на кадрови военен не му стигала и напуснал работа преди дни. Полицаите проверяват какви дългове е имал и към кого и дали именно финансовите проблеми са в основата на фаталното му решение за самоубийство.

В късния следобед вчера близки и роднини изпратиха в последния му път младия мъж.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отношенията София-Скопие
България и Войната в Украйна
Хороскоп за деня
Ла Лига сезон 2024/25
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: