Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
42-г. бизнесмен покосен от инфаркт, ключар издъхна на работното си място
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:20 / 23.11.2010Коментари (0)519
© Blagoevgrad24.bg
42-годишният бизнесмен, собственик на строителна фирма "Монистрой" и на транспортна фирма, Николай Митов бе покосен от инфаркт в дома си в благоевградския квартал "Струмско". Нещастният инцидент станал завчера следобед около 13,40 часа в апартамента му в "Струмско център" -28.

Същата сутрин, по думите на съседи, Николай бил на разходка, върнал се и му прилошало. Веднага на място пристигнал спешен екип, който за съжаление само констатирал смъртта му.

Черната вест потресе жителите на Благоевград, които познават Николай като добър човек, много ерудиран, интересуващ се от много неща, изключителен интелект. Николай е имал сърдечен проблем, преди година е опериран в столична клиника и е консултиран от националния водещ кардиолог проф. Финков.

Запознати твърдят, че Николай имал запушване на ствола на сърцето, временно сърдечният проблем бил отстранен, но се нуждаел от повторна интервенция. Николай Митов не е семеен, живеел с майка си, помагал много на семейството на брат си Тодор и двете му деца.

Потресени от смъртта на младия мъж вчера бяха и работещите в книжарница "Перун", с тях Николай поддържал делови контакти, свързани с работата му. Николай Митов е собственик на луксозен сребрист автомобил "Ауди А6", който е с регистрационен номер четири шестици. Близките му са отказали извършване на аутопсия за установяване на точните причини за смъртта му.

Вчера на обяд близки и приятели изпратиха Н. Митов в последния му земен път. В рамките на 24 часа инфаркт отне живота и на втори известен благоевградчанин.

54-годишният Петър Миладинов е покосен внезапно по време на работа в ключарското си ателие на ул."Стамболийски" 21 при пазара. Фаталният край за известния занаятчия настъпил около 11,40 часа, извикани са лекари и полиция.

Сутринта той дошъл на работа спокоен, обадил се на колегата си, който закъснявал, след половин час е открит мъртъв, казаха с мъка обущарите Данка Попева и Сотир Николов, които са съседи по ателие.

Ето какво разказаха те:

Потресени сме, работим в съседство повече от 10 години, Петър е изключително добър, услужлив и позитивен човек. Сутринта се притеснил за колегата си, че закъснява, и само половин час след телефонния му разговор момчето го открило паднал по очи. Това е най-лошото в живота, познава го целият град като добър ключар. Синът му, като научил, веднага пристигна, но за съжаление П. Миладинов вече бил издъхнал.

Медицинската статистика сочи, че през изминалите 5 години рязко спада възрастовата граница на получилите инфаркт. Възрастовата група на хората между 40 и 50 години, особено при мъжете, е рискова и при констатиране на високо кръвно налягане е наложителна консултация с кардиолог.

Лекарите предупреждават да не се подценяват признаци на сърдечен проблем.

Източник: Струма






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: