Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
5 дни арест за зъботехничка след кървав сблъсък в скандал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:12 / 14.02.2010Коментари (0)204
© Blagoevgrad24.bg
5 дни решетки за хулиганство получи вчера от районен съдия Георги Янев една от най-известните зъботехнички в Благоевград, специалист по изработването на детски апаратчета за коригиране на зъби, Иванка Николова. 38-годишната жена попадна в любовен триъгълник, завършил с кървав сблъсък в бар "Бакарди", собственост на общинския съветник от ГЕРБ Красимир Роячки. Инцидентът станал завчера през нощта. Зъботехничката Николова влязла в заведението с приятеля си Михаил Айманлиев.

Малко след 01.30 часа към усамотилата се двойка, която романтично пийвала водка, се приближил благоевградчанинът Васил Райчев, който, според обясненията в полицията, бил любовник на атрактивната жена. Без думи нараненият Райчев се нахвърлил на конкурента за сърцето на Николова - Айманлиев, и му разбил носа. Изненадан от наглото посегателство, удареният Айманлиев напуснал заведението, изоставяйки Николова и Райчев да изяснят отношенията си. Скандалът между двамата се разгорещил и зъботехничката започнала да налита на бой на любовника си. Вдигнала купа за лед от масата в заведението и я запратила към лицето на бившия любим Райчев. Инстинктивно Райчев навел главата си и купата ударила седящата наблизо студентка от ЮЗУ "Неофит Рилски" Борислава Шушкова.

В този момент пристигнала полиция, която задържала биещите се. Връзката между строителя Васил Райчев, който е женен и е баща на две деца, и Иванка Николова датира отдавна. Хора от зъботехническата гилдия знаят, че те поддържат приятелски отношения от години. За Иванка колегите й казват, че системно посягала към чашката. Преди Нова година на един банкет Николова така се напила, че се наложило колегите й да я закарат в болница, лекарите се видели в чудо, докато я върнат към живота. Зъботехниците обаче признават, че Николова е добра в работата си, завършила е специалност рисуване в ЮЗУ "Неофит Рилски", после мениджмънт. Живеела сама и никога не се е омъжвала.

Вчера в съдебна зала бяха доведени всички участници в инцидента. Пред съда зъботехничката Николова бе лаконична: "Съжалявам, извинявам се на пострадалото момиче. Притеснена съм, разкайвам се и ужасно се срамувам от случилото се". Съжаление изрази и любовникът й Васил Райчев, който уточни, че нямал намерение да удря Айманлиев. Помислил, че той ще го удари. Пострадалата в инцидента студентка Шушкова разказа пред съда: "Седнахме с приятели в "Бакарди". В 00.30 часа се появи жената с един плешив мъж. Седнаха в сепаре срещу бара. Тя започна да танцува и тогава се появи друг мъж с кожено яке. Започнаха да се карат. Персоналът се опита да ги разтърве, а жената започна да хвърля нещо по мъжа с коженото яке. Изведнъж усетих удар по главата и като се обърнах назад, видях купа за лед на земята. Жената крещеше нещо на полицаите и ги обиждаше, но ме болеше главата и не си спомням какво точно. Всички казваха, че жената е хвърлила купата по мъжа, но той се навел и тя ударила мен. Това не бе достойно поведение за една дама. Персоналът даваше салфетки на мъжа с плешивата глава, защото му течеше кръв от носа".

Показания пред съда дадоха и пристигналите на мястото на инцидента полицаи. Ето какво казаха те: "Нарушителката беше употребила алкохол, обиждаше ни: Вие сте никакви, какво като заведението е на депутат от Общинския съвет. Оставете ме. Имам яйчници, студено ми е. Вие не знаете коя съм и ще имате проблеми". Последен показания даде удареният Айманлиев, който бе категоричен, че скандалът между Ваня и любовника й Васко е от ревност.

Пиехме водка с Ваня. Нямаме нищо общо, не очаквах да ме удари. Преди произнасяне на присъдата Иванка Николова се разрева, укорявайки се, че е пила.

Присъдата си съдия Янев оцени като снизходителна за подобно поведение предвид тежката седмица на прошки.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: