Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Ангел Джамбазки: Муса Палев изрече поредна лъжа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:01 / 25.06.2013Коментари (0)719
Отговор от страна на заместник-председателя на ВМРО - Българско национално движение Ангел Джамбазки по повод обръщение на новоназначения областен управител на Благоевградска област:
Поредна нагла лъжа изрече днес - 24 юни 2013 г., Муса Палев. В изявление до протестиращите и гражданите на Благоевград избраният от квотата на ДПС областен управител твърди, че е влязъл на работното си място необезпокояван, тъй като не е имало протестиращи пред сградата. Твърди и, че е имал възможност да върши своята работа на спокойствие.

Това е откровена лъжа, тъй като днес от 9 до 11 часа имаше десетки граждани и представители на ВМРО, които го чакаха за пореден ден, за да изразят ясно своето становище - че не го признават за областен управител на Благоевградско. Причината е една - това е явно нагло назначение на страна на турската и противоконституционна партия ДПС. 

Уведомяваме г-н Палев, че и утре ще бъдем пред областната управа, за да се уверим как работи за благото на благоевградчани. 

Тук трябва да се внесе едно пояснение - изчакване протестиращите да се разотидат и влизане през задния вход на сградата не е изпълнение на служебни задължения.
За пореден път ще му покажем, че сме категорично против неговото назначаване и отново ще поискаме той да се оттегли от поста, на който е поставен от ДПС.

В отговор на обвиненията от страна на господин Палев, че "определени политически кръгове" са се опитали да "яхнат" гражданския протест за лични цели, можем да кажем само едно - единствено ние от ВМРО посмяхме да излезем на улицата заедно с гражданите, в тяхна подкрепа, без да бъдем гонени или обвинявани. Призоваваме Муса Палев да не прави опити да разделя обществото, въпреки че това е част от водената от ДПС политика.

В сряда от 12 часа ще блокираме пътя между Разлог и Банско. Всяка седмица ще бъдат блокирани последователно ГКПП- Илинден, ГКПП-Кулата, главен път Е-79 при Сандански, Симитли, Кресна и Струмяни. Протестните акции ще продължат докато Муса Палев не бъде отзован от поста на областен управител на Благоевград.

Още по темата: общо новини по темата: 274
17.01.2014 »
19.10.2013 »
19.10.2013 »
14.10.2013 »
03.08.2013 »
21.07.2013 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: