Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Бойко Борисов: Ако хората не гласуват да има разлика, ще влезем в цикъл от предсрочни избори
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:32 / 03.06.2024Коментари (0)1185
©
ГЕРБ може, но ГЕРБ не може сам. Имаше десетилетия, когато можехме сами. Нека да видим на 9 юни какво ще ни отреди народът. Имаме два варианта – ако има сериозна разлика правим, ако няма сериозна разлика, нищо добро не мога да ви кажа. Няма как сами да се справим. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Сапарева Баня.

"Ако не направим стабилно правителство, ако не гласуват да има разлика, да можем да излезем да кажем "Хората определиха, че трябва да влезем в управлението", иначе отново ще влезем в цикъл от предсрочни избори", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и вчерашното събитие на партията, на което присъстваха председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер. 

"Като гледам днес в мрежите как беснеят нашите опоненти, яд ги е. Вместо, от една страна, да са горди, от друг страна, виждат много добър изход след изборите, когато председател на ЕК, водещ кандидат за ЕНП и ако на девети сме победители, да има втори мандат (бел. от ред. – Урсула фон дер Лайен). Тя е дошла, Манфред Вебер е дошъл, видели са и са дали пример с България как сме се справили с нелегалната миграция, как на 99% сме усвоявали еврофонодвете, вследствие на което сме построили всичко това", коментира още той.

"Това, което каза Европа вчера, е "Благодаря на ГЕРБ, благодаря на Бойко" за тези години, в които ГЕРБ беше една от най-стабилните и дисциплинирани партии, с която ЕК и Европейския съвет работи по най-добрия начин.

Ние сме написали "Стабилна България в сигурна Европа". Никога не сме били толкова разединени, толкова нестабилни, а Европа толкова несигурна", добави Бойко Борисов.

Борисов направи и любопитно сравнение с футбола: "В ГЕРБ успяхме да направим нещо като Анчелоти. От Тони Крос да сложим Джуд Белингам. Както до Томислав Дончев сложихме Рая. Както до Модрич сложиха Винисиус, така ние сложихме Мария Габриел и все нови и нови, силни кадри".

"Моделът ГЕРБ означаваше "Работа, Работа, Работа" и носене на отговорност. Проблемът на нашите опоненти е, че няма какво да покажат", заяви Борисов.

Още по темата: общо новини по темата: 896
02.07.2024 »
28.06.2024 »
26.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
20.06.2024 »
предишна страница [ 1/150 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ЕВРО 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Матури 2024 г.
Лято 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: