Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Цв. Цветанов: ГЕРБ е толерантна политическа партия, която дава равен шанс на всички
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:09 / 23.04.2013Коментари (0)554
©
Препълнени площади в селата Сатовча и Плетена посрещнаха зам.-председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на листата за Благоевградска област Цветан Цветанов, по време на днешната му предизборна обиколка в Благоевградска област.

"Няма да говорим като представителите на другите политически партии, които използват само компромати и дори етническо противопоставяне. В нашите листи има достойни мюсюлмани, българо-мохамедани. Ние правим политики за хората, не искаме противопоставяне, за да стане Българя по -уредена и привлекателна" - заяви Цветанов.

По време на срещите беше обсъдено развитието на основния поминък в региона - тютюнопроизводството. Жена от Сатовча благодари на Цветан Цветанов за ремонта на пътя Кочан - Сатовча и изрази надежда, че ГЕРБ ще продължи да инвестира в пътищата. Жителите на селото изразиха надежда,че ще продължат инвестициите към общинския център от ПП ГЕРБ и след като партията спечели изборите.

"Преди 4 години нещата бяха закъсали много. През 2009 година нямаше финансиране за тютюнопроизводителите тъй като БСП знаеха, че ще загубят изборите, но ГЕРБ дойдоха на власт и подадоха ръка на българските тютюнопроизводители", заяви председателят на Националната асоциация на българските тютюнопроизводители и призова хората да гласуват с бюлетина номер 15 на 12 май, за да могат ГЕРБ и Националната асоциация да довършат нещата до край.

Цветанов бе поздравен и от кмета на село Плетена, Румен Арнаудов, който изрази своята благодарност и подкрепа към водача на листата и правителството на ПП ГЕРБ, тъй като те са единствените, които са инвестирали в това малко българско село. "Подкрепяме ГЕРБ, за да продължат инвестициите в Плетена и в тютюнопроизводството, тъй като това е основният поминък на нашия регион", заяви кметът Арнаудов.

Цветан Цветанов призова хората да упражнят правото си на глас. "Правителството на ГЕРБ успя да спечели доверието на Брюксел, но за да продължи започнатото и средствата осигурени от Европейския съюз да достигнат до всяка община и всяко населено място е нужно и в новия мандат да има стабилно управление. Гарант за стабилитета на държавата, както и до сега може да бъде само ГЕРБ" заяви Цветанов пред жителите на Плетена. Той подчерта, че европейските средства ще се инвестират в образованието, земеделието, животновъдството, в основни инфраструктурни проекти.


Още по темата: общо новини по темата: 274
17.01.2014 »
19.10.2013 »
19.10.2013 »
14.10.2013 »
03.08.2013 »
21.07.2013 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: