Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Докато ме биеше със секретните ключове, Иван Генов заплаши: Ще те убия!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:55 / 01.11.2010Коментари (0)252
© Blagoevgrad24.bg
Заяви часове след мъчителен престой в столичната болница "Св. Анна" жестоко битият в центъра на Благоевград син на Боби Гъзара - Юлиян. Часове след като бе изписан от Окръжна болница "Св. Анна" в София, пребитият преди седмица син на известния благоевградски бизнесмен Б. Георгиев-Боби Газара - Юлиян, поиска думата от вестник "Струма".

Както информирахме, той бе жестоко бит в събота срещу неделя през нощта по-миналата седмица. Вследствие на ударите Юлиян бе приет в столичната клиника с разкъсана очна ябълка на дясното око и редица травми. В момента не вижда с нараненото си око и има реална опасност да загуби зрението си.

Със сълзи на очи 22-годишният младеж каза колко е разочарован от изявленията на бияча му Иван Генов по негов адрес във вестника, които бяха публикувани в броя от 27 октомври, сряда. Ето какво разказа той:

Не мога да проумея как е възможно да има такива младежи, толкова жестоки като Иван Генов, които посягат безотговорно на един живот. Този човек, който посегна на зрението ми, се страхува от истината и отново се опитва да заблуди обществото и родителите си. От това, което прочетох във вестник "Струма", от неговите лъжливи обяснения разбрах, че е човек без съвест, морал, достойнство и отново ме наранява, като прехвърля престъпния си сценарий върху мен. Не бих искал да се връщам в онази нощ, когато започна всичко, но съм длъжен да го направя заради моите родители и многобройните читатели, за да разкажа истината. През онази нощ бях в дискотека "The Face" с приятели. Седяхме на бара и се забавлявахме. Някой ме блъсна и когато се обърнах, видях, че е Иван Генов. Около нас имаше свободно място и минаването беше безпроблемно, но той предизвика конфликта. Сдърпахме се и охраната ни изведе навън.

По стълбите говорех с негов приятел и обръщайки се, получих силен удар в лицето си от Иван. Отвън се сбихме и от патрулката, която беше наблизо, излязоха дежурните полицаи. Те ни спряха, но Иван и приятелят му бяха агресивни и продължаваха да отправят закани към нас. Полицаите ги качиха в патрулката. Предполагах, че са отведени в районното управление за обяснения, но се оказа, че са ги отвели в домовете им. След няколко минути получих позвъняване от неговия приятел, който ми каза да се видим, за да се разберем. Бях с компанията ми и получих повторно позвъняване от Иван Генов, който ми каза да отида пред банята, но сам. С мен дойдоха и моите приятели, защото очаквах отново агресия. Попитах го за какво да се разбираме, а той си свали якето, извади си ключовете, сложи ги между пръстите и ме нападна неочаквано. Сбихме се, скъса ми ризата и ме подмами умишлено да отида на другата улица, където не след дълго дойдоха и други негови приятели. Когато го попитах защо се бие със секретни ключове между пръстите, той ми каза: "Ще те убия!" и тръгна към мен и ме нападна. В този момент усетих силна болка в окото.

Видях, че ми тече кръв по лицето и тръгнахме към Бърза помощ с автомобила на приятеля ми. При потеглянето чухме удар от камък по колата и много псувни. Иван Генов се занимава с незаконни залози и имаше проблем със запалена кола, за което обвини мен. Никога не съм ходил с бухалки пред дома му. Това не е в стила ми и не е типично за мен, знаят го всички, които ме познават. Това е плод на болните му фантазии в стремежа си да се защити. Бащата на Генов ходил при мои приятели-свидетели и се опитвал да ги убеждава да променят показанията си, за да му помогнат. Обикалят следователи и адвокати за консултации, извадили са му медицинско, което не отговаря на истината. Видян е да играе футбол в добро физическо състояние, докато аз бях в критично състояние в столичната окръжна болница "Св. Анна". Най ми е болно обаче от факта, че биячът ми Иван Генов и неговото семейство казват, че съжаляват за случилото се с мен, за да предизвикат съжаление и да заблудят хората. Ако имаше нещо човешко в тях, щяха най-малкото да се обадят, за да попитат какво преживяваме аз и моето семейство. Категоричен съм, че дъщерята на кабелния бос Слави Въсенски - Мартина, не е в основата на конфликта. Аз отдавна я забравих, имам други приятелки и не ме интересува дали тя е с Иван Генов или не, заключи Юлиян.

Близките му се молят той да не загуби изцяло зрението си. Екипът от специалисти, оперирал близо 3 часа окото му, не е дал никаква гаранция за успешното му възстановяване. До 6 месеца ще стане ясно дали ще може да вижда.

Източник: Струма






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: