Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Екстрасенс издирван за измами и изнасилване падна в полицейски капан
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:30 / 28.01.2012Коментари (0)191
Известният в цялата страна екстрасенс Десислав Велков-Деси бе арестуван в късния следобед вчера в Благоевград. Арестът стана след предварително подготвен полицейски капан на ченгетата от Първо управление на МВР в областния център. Вчера Деси е трябвало да извърши "гинекологичен преглед" на момиче в наета от него стая на улица "Скаптопара" в Благоевград, пише сайтът на в. "Струма".

Екстрасенсът стана известен с тези прегледи и сеанси, при които нанася побой над пациентката, правейки пред нея опити да се възбуди. Такъв бе случаят с Магдалена от Дупница, която след контакта с екстрасенса изпадна в шок. Младото момиче бе подлагано на всякакви перверзии от популярния екстрасенс. Вчера около обяд пациентката се свързала с Деси, уговорили срещата и когато тя дошла на секретния адрес, ченгетата го закопчали.

В Благоевград Десислав Велков е от около месец, сочи оперативната полицейска информация. От години той се провъзгласява за успешен екстрасенс и твърди, че е разкрил голяма част от тежките престъпления в страната. Стана известен с това, че още през 1995 година по неведоми пътища се сдобил с карта на извънщатен сътрудник на охранителна полиция в Пето управление на МВР в София и с тази карта успя да измами много хора, включитнелно и висши полицаи.

Десислав Велков има регистрирани 50 криминални прояви - грабежи, кражби, измами, изнасилване, блудства и побоища. Преди време бе осъден в Пловдив на 4 години лишаване от свобода и известно време за него не се чу нищо. Последната му регистрация е в Шумен, където полицейската дирекция го обяви за издирване заради куп измами и две блудства.

Ченгетата в Шумен не успели да го арестуват, тъй като екстрасенсът навреме изчезнал. Минути след като бил задържан, вчера следобед в полицията в Благоевград дошло младо момиче, което се представило за негова асистенка и приятелка. С нея екстрасенсът бил дошъл в Благоевград и живеели заедно. Ченгетата от Първо управление в Благоевград твърдят, че Деси трябва да влезе в затвора независимо от опитите на някои да му припишат психично заболяване, няколко експертизи обаче са доказали, че той не е луд, а е много хитър и схватлив и може да води за носа много хора по някакъв необясним начин, коментираха криминалисти вчера.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: