Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Фирми от Благоевград и София се конкурират за изпълнител на строителен надзор по проект "Зелена и достъпна градска среда"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:50 / 24.09.2013Коментари (0)230
©
Фирми от Благоевград и София са внесли документи за изпълнител на обществена поръчка с предмет "Упражняване на строителен надзор на строително-монтажни работи по проект: "Зелена и достъпна градска среда в община Благоевград".
Имената на фирмите, които кандидатстват по две обособени позиции бяха обявени днес на публична процедура, която се проведе в сградата на община Благоевград.

"Инвестконтрол-99" ООД, "Консултантска инженерна група" ООД, "Нипро-Контрол" ООД, "Гига Консулт" ООД, "Агроводинвест" ЕАД, "Пътинвестинженеринг" АД, "Топ Надзор Консулт" ООД и Обединение "Еко Консулт" са внесли в срок документи по обособена позиция №1. Тя се отнася за изпълнение на строителен надзор за обект: "Рехабилитация на улици и изграждане на велоалеи". Обектите, които ще бъдат облагородени по проекта са ул. "Атон", рехабилитация на ул. "Преслав" и нова велоалея, бул. "Пейо Яворов" и нова велоалея, изграждане на велоалея от ул. "Броди" до ул. "Пейо Яворов", рехабилитация на ул. "Славянска" в участъка от ул. "Иван Михайлов" до ул. "Дойран", ул. "Панайот Волов", ул. "Гемеджиите" и ул. "Солунските атентатори".

По обособена позиция №2 документи са подали фирмите "Инвестконтрол-99" ООД,"Инвестконтрол 2000" ООД, "Консултантска инженерна група" ООД, "Консорциум Нипро- Контрол", "Гига Консулт" ООД и "Пътинвестинженеринг" АД. Втората обособена позиция се отнася за "Изпълнение на строителен надзор за обект:" Изграждане на паркове", финансиран с договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма "Регионално развитие". Позицията включва изграждане на парк между ул. "Даме Груев" и река Бистрица в кв. 216 и изграждане на парк в ж.к. "Еленово - 1" - II етап.

Целите и задачите, които са заложени в проекта включват подобряване физическата и жизнена среда в Благоевград за жители и гости, повишаване качеството на живот, създаване условия за интегриране на групи в неравностойно положение, подобряване работната среда и възможностите за мобилност, както и повишаване на местната конкурентоспособност. За да бъдат изпълнени заложените критерии ще бъдат изградени паркове, нови детски площадки, пешеходни и велосипедни алеи, като ще бъде обновена и подобрена архитектурната среда.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофи в Кюстендилско
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: