Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Хлебопроизводител в Благоевградско: Очаква се поскъпване на хляба с 5 до 10 ст.
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:17 / 01.11.2012Коментари (0)193
© Blagoevgrad24.bg
Икономическата криза не се отразява в хлебопроизводството, защото хората все пак трябва да се хранят, каза Димитър Бакалов, хлебопроизводител в Благоевградска област.

Потреблението на хляба е постоянно, защото е основно средство за препитание. Към момента цената на хляба е различна в зависимост от вида на хляба, от грамажа, поясни Бакалов. Той допълни, че средната цена към момента е 1 лв. или 1.20 лв. Очаква се поскъпване на хляба с 5 до 10 ст. от 2 до 3 месеца, защото съхранението на пшеницата изисква средства.

Той подчерта, че реколтата тази година е добра и България произвежда и за износ на други държави.

"Не може да има криза дори да има и по-лоша година, защото произвеждаме много повече от колкото ни трябва. В сравнение с миналата година качеството на хляба е много по-добро", каза още хлебопроизводителят.

Източник: Радио "Фокус"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Коледно-новогодишни празници 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: